Már tesztelik a következő Apple iPad Mini kijelzőjét

Valaki egy koreai fórumon olyan belsős információkat hintett el, amelyek szerint az Apple már teszteli a következő iPad Mini kijelzőjét. Ez a panel immáron egy 120 Hz-es ProMotion konstrukció lesz, tehát végre megtapasztalhatjuk ugyanazt a folyamatosságot, mint egy iPad Pro modell esetében. 

Nyilván nem feltétlenül kell azonnal bevenni mindent, amit fórumokon közzétesznek, de ez a pletyka igencsak érdekes és egyben ígéretes is. A következő iPad Mini – debütáljon bármikor – már ezzel a bizonyos ProMotion kijelzővel kerül majd forgalomba, a panel maga 8,3 colos lesz, és állítólag a Samsung Display fogja gyártani. A hatodik generációs iPad Mini esetében amúgy sokan arra lettek figyelmesek, hogy a képernyő egyik fele más ütemben frissül, mint a másik, és bár az Apple ezt teljesen normálisnak titulálta, azért a legtöbb felhasználónak elpattant egy ér az agyában a jelenségtől. Vélhetően ha áttérnek ProMotion technológiára, az orvosolni fogja ezt a problémát.

Nem lesznek viszont olyan nagy változások a képernyő mögött, ugyanaz a hardver teljesít majd szolgálatot az új iPad Mini belsejében is, vagyis kapjuk az A15 Bionic chipet, lesz 4 GB RAM, meg egy 128 GB-os háttértár. Viszont a képernyő valamivel meg fogja növelni a vételárat, erre jobb lesz már most készülni. Ne feledjétek, ahogyan a cikkünk forrása is felhívja erre a figyelmet: ezek az infók egyelőre messze nem mondhatók megalapozottnak, ráadásul most érkezett a legutóbbi iPad Mini, szóval a következőre még biztosan várni kell egy darabig.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá