Március 25-én egy újabb Apple eseményt kapunk

Ahogy azt az Apple-től már megszokhattuk, ezúttal is megadják a módját a bejelentéseknek, és minden bizonnyal a már régóta pletykált streaming szolgáltatásukról rántják majd le a leplet.

Idén is a Steve Jobs Theatre ad majd otthont a március 25-én rendezendő eseménynek, amely szlogenjéül az “It’s Showtime” kifejezést választották. Ezzel nagyjából biztossá vált, hogy érkezik a cupertinói cég saját streaming szolgáltatása, amely minden bizonnyal a Netflixhez hasonlóan működik majd.

Állítólag havi 15 dollárt kell majd érte fizetni, cserébe viszont több eszközön is elérhetővé válik, így akár az egész család egyszerre használhatja majd ezt. Arról egyelőre még nincs információ, hogy a szolgáltatás csak az Apple eszközeire válik-e elérhetővé, vagy esetleg a többi platfom tulajdonosa is élvezheti majd.

Egy másik érdekes újdonság is érkezhet, amely egy fizetős hírszolgáltatás lehet. Ennek segítségével havi 10 dollárért cserébe akár több száz fizetős hírportál cikkeihez is hozzáférhetünk, így egyszerűsítve a tájékozódást.

Hardveres téren egyelőre csak találgatni lehet, de még az is elképzelhető, hogy az eseményen bemutatnak majd egy iPad Mini készüléket is. Emellett a második generációs AirPods, illetve a régóta pletykált AirPower bejelentése is benne van a pakliban, de azért ezekre nagy tétben nem mernénk fogadni.

Forrás: TheVerge

Szólj hozzá