Március közepén érkezik az Apple iPhone 9

A Gadgets 360 legfrissebb értesülései szerint az Apple március közepén egy vadonatúj iPhone készülékkel lephet meg bennünket, ami vélhetően a korábban már számos pletykában szereplő iPhone SE2 lehet, mely végül ha minden igaz iPhone 9-ként kerülhet majd a boltok polcaira.

A legújabb értesülések szerint a telefon 4,7 colos képernyővel, LCD panellel valamint egy korábbi modellekre hajazó, cseppet sem keret nélküli formatervvel debütálhat, míg a borítása alatt A13 Bionic chip végezheti a számításokat, ugyanaz a lapkakészlet, ami korábban az iPhone 11 borítása alatt is szolgálatot teljesített, és teljesít a mai napig. Az iPhone 9 esetében 3 GB RAM, valamint kiszereléstől függően 64, illetve 128 GB belső tárhely kerülhet a készülék belsejébe, ami pedig a színeket illeti, számítani lehet szürke, ezüst, valamint vörös árnyalatokra.

Az újdonság sokban merít az iPhone 8-ból, bár ami a telefon hazában dolgozó vasat illeti kellően modern lesz a specifikációlista, azt leszámítva, hogy a mobil nem fogja támogatni az 5G hálózatokat. Face ID sajnos vagy szerencsére felejtős, viszont lesz helyette Touch ID, tehát visszatér az ujjlenyomat alapú azonosítás. Ami az árazást illeti a cupertinoi vállalat ezúttal igyekszik azt a lehető legalacsonyabban tartani, ami mondhatni egyáltalán nem szokásuk, vagy legalábbis eddig nem igazán volt.  Az iPhone 9 64 GB-os kiszerelése állítólag 399 dollárba fog kerülni míg a 128 GB-os variáns 499 dollárért lehet majd a miénk.

Forrás: GizChina

Szólj hozzá