Március végén mutatkozhat be az olcsó iPhone és a legújabb iPad Pro

Szinte már a napjára sem emlékszünk, hogy mikor bukkant fel az első pletyka az iPhone SE 2-ről, amelyet természetesen rengetegen várnak a kedvező árcédulája miatt, ám szerencsére már tényleg közel a megjelenés, bár nem teljesen azt kapjuk, amit vártunk.

Az iPhone SE 2 elnevezést ugyanis elfelejthetjük, hiszen iPhone 9 néven érkezik az Apple legolcsóbb mobilja, és a dizájnja állítólag teljesen megegyezik az iPhone 6-7-8-as szériával. Így tehát 4,7 colos kijelzőt kapunk, ami a mai világban nem számít olyan hatalmasnak, ám mindenképp nagyobb az iPhone SE 4 colos kijelzőjénél.

A legfrissebb hírek szerint az Apple március 31-én tartja majd legújabb médiaeseményét, ami nem is annyira meglepő, hiszen az utóbbi időben rendszerint megleptek minket valamivel ebben a hónapban. Az infó egyébként a jól a jól értesült iPhone-Ticker oldalától származik, hivatalos megerősítés még nem történt.

Állítólag egy másik termék legfrissebb változata is érkezik, amely nem más, mint az iPad Pro. Erről egyelőre nagyon kevés információ szivárgott ki, ám állítólag megkapja az iPhone 11 Pro kamerarendszerét. A tripla kamerának köszönhetően valószínűleg szuper képeket lehet majd lőni, ami nem rossz, hiszen a tabletek nem igazán szoktak jól teljesíteni ezen a téren.

Ami még érdekesnek tűnik, hogy ezúttal 12 colos iPad Próról szólnak a pletykák, ami azért is fura, mert eddig ez a kijelzőméret nem szerepelt az Apple kínálatában. A hírek szerint egyébként nem csak az említett két termék érkezhet majd, hanem egyéb kütyüket is bemutathat az Apple március végén. Hamarosan kiderül.

Forrás: Techradar

Szólj hozzá