Máris előrendelhető a Star Wars tematikájú Galaxy Note 10+

Néhány hete már hallhattunk róla, hogy a Samsung egy különleges kiadást is tervez a Note szériából, amellyel a Csillagok Háborúja rajongóinak próbál örömöt szerezni, és már el is indult az előrendelés.

A Samsung Note szériája rendkívül népszerű, ráadásul ez a jövőben tovább nőhet, hiszen két bemutatott verzió után érkezik egy harmadik, olcsóbb változat is Note 10 Lite elnevezéssel is. De előtte még kaptunk egy igazán stílusos Start Wars tematikájú exkluzív kiadást is.

A limitált Galaxy Note 10+ 12GB/256GB memóriával és tárhellyel rendelkezik, és Kylo Ren karaktere köré épül. Ilyen témával érkezik ugyanis a készülék, és még az S Pen is az alkalomhoz illő vörös színbe öltözött. Ennyiben persze nem merül ki az extrák áradata, hiszen egy limitált tok, és egy különleges fekete és piros színben pompázó Galaxy Buds fülhallgató is jár hozzá.

A csomagolás sem hagyományos, hiszen ezt is teljesen átalakították, és már ez is olyan látványt nyújt, melyet a film kedvelői nyugodt szívvel rakhatnak ki ereklyeként a szekrényükre. A speckó Galaxy Note 10+ kiadás 1.299 euróba kerül, így annyira nem próbálják lehúzni a rajongókat.

A legújabb Star Wars film decemberi bemutatóját figyelembe véve bizonyára pillanatok alatt elfogynak majd a készletek belőle, így nem lesz egyszerű beszerezni. Sajnos kis hazánkban hivatalosan nem kapható, és legközelebb Németországban juthatunk hozzá a december 13. megjelenés után.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá