Máris megérkezett az Android 10 a Samsung Galaxy S10 szériára

Bár eredetileg csak jövő év elejére ígérte a Samsung a legfrissebb Androidot a Galaxy S10 szériára, ám nagyon úgy tűnik, hogy hamarabb elkészültek bele, aminek a tulajok bizonyára örülni fognak.

A Németországban élő Galaxy S10 tulajok jelezték, hogy telefonjukra máris megérkezett az Android 10, amely már tartalmazza a Samsung One UI 2.0-t is. Eredetileg csak azoknak vált elérhetővé a frissítés, akik részt vettek a béta tesztelésében, ám mostanra a többi tulaj mobiljára is megérkezett a programcsomag.

A frissítés elég méretes lett, mivel 1,9 GB-ot kell letöltenünk a telepítéshez, ám ez már tartalmazza a decemberi biztonsági frissítést is. Akik a bétáról frissítenek, azoknak azonban mindössze csak egy 133 MB-os csomagot kell letölteniük.

Minden bizonnyal hamarosan a többi régióban is megindul majd a frissítés, már amennyiben nem jelentkezik semmilyen komoly probléma a jelenlegi rollout során. Aki esetleg nem tudna várni, az a SamMobile oldaláról már le is töltheti a telepítendő csomagokat, hiszen elérhetővé tették az S10, S10e és S10+ verziókhoz is.

Mielőtt valaki belefogna a telepítésbe, mindenképpen érdemes egy biztonsági mentést készíteni a jelenlegi rendszerről. A frissítéssel egyébként minden esetben érdemes néhány napot várni, hiszen több olyan eset is történt már a múltban, amikor leállították a frissítést, mert abban valamilyen hiba maradt.

Forrás: SamMobile

Szólj hozzá