Máris újabb mérföldkőnél a Redmi Note 9 trió

Nem olyan rég mutatták be a Redmi Note 9 trió tagjait, vagyis három újragondolt készüléket, amelyeket kifejezetten a kínai piacra szánt a gyártó. Az új modellek a Redmi Note 9 4G, Note 9 5G, valamint Note 9 Pro 5G neveket viselik, és nagyon jól fogynak. Már az első napon komoly mennyiséget vették belőlük, de alig 13 nappal a forgalmazás kezdete után újabb tényleg nagyon durva mérföldkőhöz értek a készülékek eladási számai, aminek egyszerre örülhetnek a rajongók és a vállalat munkatársai.

Szóval két héttel később már összesen kétmillió eladott Redmi Note 9 szériás telefonról tudnak beszámolni a kínai brand dolgozói, amin talán annyira nem is érdemes meghökkenni, hiszen az újdonságok nagyon jó áron kínálnak kiváló hardveres és egyéb jellemzőket. Az örömhírt a Xiaomi alá tartozó márka a kínaiak kedvenc közösségi oldalán, a működésében és külalakjában leginkább a Twitterre hajazó Weibo-n tették közzé.

Visszatérve az előző gondolatmenethez, nem nehéz megmagyarázni az új Redmi telefonon sikerét, hiszen példának okáért a Redmi Note 9 Pro 5G többek között egy 108 megapixeles kamerát állít hadrendbe, miközben már 244 dollárnak megfelelő pénzért már meg tudják szerezni az ottani vásárlók. Amúgy a mostani eladási számoknak a jelentős része az értékesítés első pár órájában keletkezett, amikor is több, mint 300 ezer készüléket sikerült eladni a három okostelefonból.

Egyelőre nem tudni, hogy az újdonságok kaphatóak lesznek-e a kínai határon kívül, de igazából hasonló, ha nem éppen egyező alternatívák vannak a globális piacon is. Ha le tudsz mondani a 108 megapixeles képrögzítő modulról, akkor a Pro verziót Xiaomi Mi 10T Lite néven tudod megvenni 64 megapixeles elsődleges kamerával, a Redmi Note 9 4G pedig Poco M3 néven számunkra is beszerezhető.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá