Mecool KM9 Pro – Akciós TV-Box Android 9.0 Pie operációs rendszerrel

A Mecool KM9 Pro egy olyan TV-okosító, ami a legtöbb felhasználói igényeit képes kielégíteni, a korrekt hardver mellett naprakész szoftvert, valamit számos csatlakozót kapunk a készülékhez. Egy jelenleg is zajló GearBest kampánynak köszönhetően most nagyon jó áron lehet vinni ezt a masinát, így érdemes meggondolni a beszerzését, amennyiben hasonló eszköz vásárlása lenne a célod. Mi pedig röviden bemutatjuk mit is tud ez az apróság.

A Mecool KM9 Pro az alábbi linken rendelhető meg:

Az első és legfontosabb említeni való a készülékkel kapcsolatban az a szoftveres környezetet, ami jelen esetben Android 9.0 Pie-t takar, ami szinte végtelen alkalmazás-, illetve tartalomkínálatot jelent a gyakorlatban. Az eszköz ráadásul Google Home, valamint Google Cast támogatással is bír, ami azt jelenti, hogy simán lehet vezérelni a hangod révén, illetve össze lehet kötni más otthoni okoseszközökkel a háztartásban.

Persze ha csak mint stream box használod sincs gond, a telefonodon letöltött, vagy azzal készített tartalmakat így a nagy képernyőn tudod majd élvezni a Mecool KM9 Pro segítségével.

Mindehhez persze kellett valamilyen tisztességes vas is a fedél alá, de aggódni nem kell a teljesítmény miatt, mert Amlogic S905X2 lapkakészlet dolgozik a borítás alatt 2 GB RAM valamint egy bővíthető 16 GB-os belső tárhely mellett. Nem érdemes megijedni a 2 GB operatív memóriától, hiszen televíziós eszközök esetében nem annyira szükséges a rengeteg RAM, egy ilyen géppel nem éppen a súlyos multitaszking feladatokat végezzük.

Természetesen azt szinte már meg sem említjük, hogy a KM9 Pro remekül boldogul 4K felbontású videók lejátszásával, az ilyen tartalmak egyáltalán nem okoznak számára kihívást, szóval ha van egy megfelelő televíziód vagy monitorod, mehet a móka szuperéles minőségben is.

Csatlakozási lehetőségek között rengeteg opció van, hiszen lehet élni a WiFi modul, a negyedik generációs Bluetooth modem, a memóriakártya foglalat, az USB 3.0 port, az Ethernet interfész, a HDMI, valamint az AV csatlakozó által biztosított funkciókkal. Ha van egy külső merevlemezed, már lehet is rádugni, hiszen a beépített tárhelyet könnyű telepakolni mindenféle tartalommal.

Végül, de nem utolsósorban a készülék simán futtatja az egyszerűbb játékokat, egy jó kontrollerrel még akár konzolnak sem utolsó a Mecool KM9 Pro.

A Mecool KM9 Pro most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 12 726 forintos áron kapható:

Ha netán valamilyen másfelé tv-box jobban tetszene, akadnak egyéb Mecool termékek is a GearBest kínálatában, amelyekre érdemes vetni egy pillantást. Bár a Mecool KM3 némileg többe kerül, szintén kiváló hardvert és Android 9.0 Pie operációs rendszert tud felmutatni. A masina most 68,99 dolláros áron megy, ami forintosítva 20 422-t jelent. Vásárláshoz kattintsatok erre a linkre!

A cikkünkben bemutatott Mecool KM9 Pro szimpla, a Pro utótag nélküli verziója is nagyon jól sikerült, és lehet hogy valakinek pont ez a modell lesz a megfelelő. Szintén akciósan fut most a GearBest webáruházában, a modell 4 GB RAM-mal, valamint 32 GB belső tárhellyel most csak 51.99 dollár, ami magyar pénzben olyan 15 500 forintot jelent. Megrendelésért kattintsatok bátran erre a linkre!

Egyébként hamarosan indul a GearBest évközi nagy kiárusítása, ahol rengeteg terméket lehet majd rendkívül olcsó áron beszerezni. Ha érdekel titeket a kínálat, kattintsatok az alábbi linkre:

 

Forrás: GearBest

Szólj hozzá