Mecool TV-okosítók vására a GearBest webáruházában

Akik rendszeresen olvassák cikkeinket és termékajánlóinkat már nem először hallanak a Mecool termékeiről, jelen sorok írója is nagy elégedettséggel használja az egyik TV-okosítójukat, a KM3-mat. A GearBest jóvoltából most több gépük is akciós áron kapható – a legtöbb persze multimédiás feladatok végrehajtására fejlesztett Android rendszerű mini számítógép -, ezek közül fogunk csemegézni az alábbiakban.

Ha esetleg nem tudtad volna, eláruljuk, hogy a GearBest oldalán belül van egy kifejezetten a Mecool portékáinak dedikált rész, itt az összes termékük, akciós TV-boxuk megtalálható, ha érdekel a választék, akkor érdemes erre a linkre kattintani. Most pedig jöjjön néhány kiemelt ajánlat.

Mecool KM1

Adott egy négymagos processzor, 4 GB RAM, valamint 64 GB háttértár a helyi tárolású fájloknak, aztán Android 10 rendszer, annak is a nagy képernyőre kalibrált változata, habár egy kis trükkel szinte minden zöld robotos app futtatható ezeken a masinákon. Bluetooth 4.2 modem, HDMI 2.1 kimenet, 5 GHz-es Wi-Fi, micro SD bővítési lehetőség, és persze USB 3.0 port ugyanúgy részét képezi a felhozatalnak, szóval egy mindenre kész, nem mellesleg a 4K tartalmakkal is jól boldoguló gép lesz a jutalmunk, ha megvesszük a masinát. A Mecool KM1 most mindössze 75,99 dolláros áron rendelhető, ami magyar pénzben olyan 23 557 Ft-ot jelent. További részletek és rendelés a lenti linkek valamelyikén!

Mecool KM3

Teljesen ugyanezt a modellt birtoklom én is, és nem csupán filmet nézni, de játszani is teljesen alkalmas volt, hála a beépített Armlogic S905X2 lapkának, illetve a mellékelt 4 GB RAM-nak, valamint a 64 GB-os hattertárnak. A masina ugyan csak Android 9.0 rendszert futttat, mindenre alkalmas lesz, amire egy TV-okosítót alapvetően használ az ember. 4K tartalmak röccenés nélkül mennek, egyedül a gyengécske LAN port az, ami negatívumként említhető, mivel maximálisan 10 Mbps sebességgel képes dolgozni. A Wi-Fi viszont teljesen rendben, kétsávos ráadásul, aztán ott van a Bluetooth 4.1 modem, 2 teljes értékű és méretű USB port, lehet kötni a boxra külső SSD és HDD meghajtót, a képkimenet pedig HDMI 2.0. A készülék most mindössze 70,99 dolláros áron rendelhető a GearBest jóvoltából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 21 387 Ft-ot jelent, ezért cserébe egy 4/64 GB-os kiszerelés lehet a mienk, de vannak egyéb opciók is. További infók és rendelés a lenti linkeken!

Mecool M8S Max

Külsőre nagyon vagány kis gép ez, a belsejében pedig a már megszokott Armlogic lapkakészlet, mellette 3 GB RAM és 32 GB tárhely, szóval ez a box tényleg multimédia lejátszására lett alkotva, ha szeretnél játszani is, inkább egy több operatív memóriával rendelkező masinát válassz, emulátorok és Android cimek is jobban fognak futni. Ám ha tényleg csak filmezni szeretnél, akkor nem leszel ezzel a géppel sem boldogtalan, van kétsávos Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI 2.0, 5.1 surround hangzás támogatás, igaz az Android rendszer némileg öregecske, ezúttal Android 7.1 fut a boxon, de az alapvető feladatokra megfelelő lesz ez is. Nem is drága az M8S Max, magyar pénzre átszámítva nagyjából 17 357 forintos áron lehet a tiétek, ha a lenti linkek valamelyikére kattintva rendeltek egyet magatoknak.

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 37 euró (~41 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá