A Note 8 előtt érkezhetnek a Samsung hajlítható mobiljai

Már régóta nyílt titok, hogy a Samsung komoly erőforrásokat mozgósít a hajlítható kijelzős telefonok tökéletesítésére. Azonban ha hihetünk egy kínai szivárogtató szavának, úgy tűnik hamarabb hajtogathatjuk majd az első ilyen készülékeket, mint arra számítani lehetett.

A Twitteren látott napvilágot a hír, miszerint a Samsung már 2017 harmadik negyedévében piacra dobhatja első nem hajlított, hanem valóban hajlítható szériáját Galaxy X néven. Sőt, korábbi értesülések szerint mindjárt két ilyen eszköz is érkezhet X1, illetve X1 Plus elnevezéssel.

Ez nem csak azért meglepő, mert közelebb lehet a bemutatás, mint azt vártuk, de így az X széria megelőzné a soron következő Note modellt, a 8-at. Erről szintén bennfentesnek tűnő információkat osztott meg a szivárogtató, melyek szerint a phablet kategóriát megteremtő sorozat új tagjára egészen az idei év negyedik negyedévéig kell várnia a nagyközönségnek.

A tömör üzenetekből nem derül ki, hogy az időpontok a telefonok forgalomba kerülését, vagy csupán a bemutatójukat jelölik, viszont az X széria mindenképpen új színfolt lehet a piacon, és biztosan felkavarja majd az állóvizet.

forrás: GSMArena

No Responses

Szólj hozzá