Még decemberben bemutatkozik a RedmiBook

A Xiaomi leányvállalata gyorsan elkapta a ritmust, és rengeteg különböző termékkel van jelen a piacon, most pedig egy kompakt méretű ultrabook is érkezik a portfóliójukba. 

December 10-én tart nagyszabású rendezvényt a Redmi, ahol az előzetes hírek alapján bemutatkozik majd a Redmi K30 széria, mely több változatban is piacra kerül, és már az 5G támogatást is megkapják. Lu Weibing bejelentése alapján azonban egy új, kompakt laptopot is bemutatnak.

Ez a RedmiBook névre hallgat majd, és 13 colos kijelzővel rendelkezik, a hírek szerint pedig egészen minimálisra zsugorították a kávákat. A külsővel eddig se igazán volt gond, ám ahogy a mobilpiacon, itt is folyamatosan próbálják zsugorítani a méreteket.

Sajnos egyelőre még nem sok mindent árultak el róla, ám egyre több kedvcsináló kerül ki róla, amolyan poszter formájában. Remélhetőleg a cégre jellemző remek ár/teljesítmény aránnyal rendelkezik majd, és remek alternatívát nyújt majd az ultrabook szegmensben.

A mobilok és a laptop mellett egyébként több másik kütyü érkezésére is számíthatunk. Állítólag egy okoshangszóró is érkezhet, de egy AC2100-as szabványt támogató router is bekerül a cég kínálatába. Mindössze kettőt kell már csak aludni, és minden részletre fény derül.

Forrás: NotebookCheck

Szólj hozzá