Még ebben a hónapban bemutatja különleges mobilját a Honor

Szinte megszámlálhatatlanul jelennek meg az újabbnál újabb mobilok, ám kevés az, amelyik igazán egyedinek tűnik. Szerencsére a Honor Magic 2 az utóbbi kategóriába tartozik majd.

Mindenki meglepődött, amikor az IFA előestéjén a Honor elnöke váratlanul megmutatta a legújabb fejlesztésüket, amely a Honor Magic 2 elnevezést kapta, és előtte semmilyen infó nem szivárgott ki róla. Azóta is meglepően kevés hír érkezett róla, ám a most közzétett poszteren látható egy dátum, és eszerint még október 31-én bemutatják a készüléket.

A mobilnak szinte a teljes előlapját a kijelző uralja, és a notch-csot is elhagyták róla. És hogy hová rejtették a szelfikamerát? Természetesen ők is egy elcsúsztatható megoldást választották, amelyet már az Oppo-nál is láthattunk. Ennek köszönhetően teljesen minimálisra csökkentek a kávák, és mindössze alul maradt egy kisebb rész.

Szerencsére nem csak a külcsínnel akarnak minket elcsábítani, hiszen a belsőre is rendkívül büszkék. A Kirin 980-as chip kerül majd bele, amely jelenleg a leggyorsabb az elérhető megoldások közül. A sebesség mellett természetesen a mesterséges intelligenciára is nagy hangsúlyt fektettek a chip tervezésénél, és remek AI funkciókat ígérnek. A mobillal érkezik a Magic Charge technológia is, melynek segítségével iszonyatosan gyors töltésre számíthatunk majd.

Érdekesség, hogy a Magic utódjára azért kellett két évet is várni, mivel állítólag a többi készülék nem volt méltó erre a névre, és valami nagyon különlegeset akartak letenni az asztalra. Az előzetes infók szerint ez sikerült nekik, és a Honort ismerve az ára is jóval barátibb lesz, mint a konkurencia által kiadott csúcsmobiloké.

Forrás: GSMarena

Szólj hozzá