A Facebook asztali verziója is megkapja az egyik legvitatottabb funkciót

Mostanában egyre több dologgal egészítik ki a népszerű közösségi oldalt, ahol hamarosan megjelenhet egy új, de már jól ismert funkció is.

Eddig csak telefonos kliensen volt elérhető a Stories nevű funkció, de mostantól a böngészős verzióban is várható a megjelenése. Jelenleg még csak néhány embernél elérhető, mivel tesztfázisban van, de valószínűleg hamarosan szélesebb körben is bevezetésre kerül.

Ahogy az a fenti képen is látható, a jobb felső sarokban lesznek elérhetőek a sztorik, és bár jól láthatóak, mégsem foglalnak túl sok helyet.

A funkció egyébként teljesen megosztó, néhányan imádják, a többség azonban nem használja. Sokan abszolút nem is kedvelik a szolgáltatást, amit a Snapchatből vettek át. Az Instagramon egyébként hatalmas népszerűségnek örved ez a funkció, és mostanra közel 250 millió ember használja.

A Facebookon még annyira nem népszerű, és rengeteg kritika éri, hogy útban van a mobilkliensben, illetve túl sok helyet foglal. Az asztali verzióban talán nem lesz ennyire zavaró, az viszont már erősen kérdéses, hogy szükség van-e rá.

Forrás: Techcrunch

Szólj hozzá