Még hónapokig nem lesz kapható az Apple Vision Pro

Forradalmi újításokat hozhat a virtuális, vagyis jobban mondva a kevert valóság headsetek világába az Apple Vision Pro, csak az a baj, hogy a készüléket már hónapokkal ezelőtt leleplezték, és a legfrissebb értesülések szerint még további hónapokat kell várni, hogy megvásárolhassuk. Mark Gurman, a Bloomberg újságírója hírlevelében azt írja, tavaszig nem nyomhatjuk az arcunkba az almás kütyüt.

A Bloomberg újságírója szerint valamikor március környékén fog debütálni az Apple Vision Pro kevert valóság headset. Amennyiben ez csalódást okoz számodra, gondolj arra, hogy az Apple is igazából 2024 januárjában tervezte piacra dobni a készüléket, de a vállalatnak még mindig gondjai vannak a terjesztéssel, illetve még mindig vannak tesztek, amelyek nem zárultak kielégítő eredménnyel.

A hírek szerint az Apple a készüléket előzetes bejelentkezés alapján fogja árulni a fizikai üzleteiben, illetve a weboldalán keresztül. Külsős partner nem fogja azt értékesíteni, mivel az Apple mindvégig irányítás alatt tartani a készülék bevezetését. Természetesen a headsetet dioptriás lencsékkel, illetve különböző méretű pántokkal fogják értékesíteni, ami szintén megnehezíti a készletek fenntartását a fizikai üzletekben.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá