Még szeptemberben bemutatkozik a Xiaomi Mi 10T szériája

A kínai gyártó végre felfedte az időpontot, hogy mikor mutatja be a roppant népszerű Mi 9T széria utódjait, ráadásul rögtön három mobilt is kapunk majd.

Szeptember 30-án, 14:00-kor leplezi le a Mi 10T szériát a Xiaomi, amelyek között ott lesz majd a gyártó által beharangozott olcsó 5G-s mobil is, amely a hírek szerint a Snapdragon 750G chipre épül majd, és 300 euró alatt juthatunk majd hozzá. A hírek szerint ez a Mi 10T Lite elnevezést kapja majd.

A nagyágyú a Xiaomi Mi 10T Pro lesz, amely az eddig kiderült részletek alapján a játékosokat veszi célba, hiszen 144 Hz-es  IPS kijelzőt kap majd. A Snapdragon 865/865+ chip is borítékolható, csakúgy mint a 108 MP-es kamera. A Mi 10T Pro 5.000 mAh-s akkumulátorral érkezik, és 599 euróba kerül majd.

A kettő között helyezkedik majd el a Mi 10T, amelynek specifikációja várhatóan megegyezik a nagy tesóval, így a kijelző és sebesség terén sem kell majd megalkudnunk. 499 eurót kérnek majd el érte, és a különbséget a kamerán spórolják meg, hiszen ez esetben be kell majd érnünk egy 64 MP-es szenzorral.

Az már biztos, hogy Európában is elérhető lesz a Xiaomi Mi 10T szériája, hiszen nemrégiben az Amazon is belistázta őket. Sajnos a gyártó szakított az elődnél olyan jól működő periszkópkamerával, és ezúttal képernyőkivágást kapunk majd, ám ennek ellenére is nagy népszerűségre számíthat majd a széria, köszönhetően az agresszív árazásnak.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá