Még több RAM-mal és belső tárhellyel is forgalomba kerül a Redmi K30 Pro Zoom

  1. Alig pár nappal ezelőtt mutatták be a Redmi K30 Pro modelleket, melyek közül az egyik, a Redmi K30 Pro Zoom vagány telefotó kamerával is büszkélkedhet. Az újdonságokról úgy tudtuk a bemutató napja óta, hogy 8 GB RAM-mal, és a 256 GB belső tárhellyel lehet  majd őket megvenni, ám ez a bizonyos Zoom kiadás hamarosan egy sokkal több operatív memóriával és méretesebb háttértárral szerelt verziót is kaphat – derült ki egy kereskedő listázásából. 

Az új változat tényleg nem lesz piskóta, 12 GB RAM-mal valamint 512 GB belső tárhellyel fog érkezni, és az értesülések szerint a készülék nagyjából 635 dolláros áron lesz kapható a JD-com listázása szerint. Ha nem hallottál volna róluk, ők egy helyi online értékesítő, de a GearBest-tel és társaival ellentétben inkább a hazai vásárlóknak kínálnak különböző termékeket. A készülék első villámvásárát április 4-én tartják majd.

A Redmi K30 Pro Zoom nagyon vonzó ajánlat, hiszen a belsejében egy kizárólag csúcstelefonokra jellemző Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlet végzi a számításokat, míg a a legolcsóbb variáns esetében is jár a 8 GB RAM, valamint a legalább 128 GB-os belső tárhely. A 8/128 GB-os kiszerelésért helyi pénzből átszámítva nagyjából 535, míg a 8/256 GB-os variánsért jüanból váltva olyan 565 dollárt kell majd leszurkolni.

A telefont nem csak a csúcshardver, hanem a kamerái teszik igazán kiemelkedővé, a hátoldalán ugyanis egy 64 megapixeles elsődleges érzékelővel felszerelt képrögzítő rendszer virít, amihez még jár egy 8 megapixeles telefotó, valamint egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű modul is. A második szenzor képes 3x optikai, és 30x hibrid zoomra, ráadásul az egységet még optikai képstabilizátorral is ellátták, a még színvonalasabb mozgóképek készítése érdekében.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá