Megérkezett a Hawkeye legújabb 4K-s akciókamerája

Javában tart a nyár, és eljött a kirándulások és vakációk ideje. Ilyenkor jön jól egy korrekt akciókamera, amely elkísér minket búvárkodásnál, sportolás közben, vagy az utazásokon, és megörökíthetjük vele az élményeinket, ráadásul mindezt a lehető legjobb minőségben.

A Hawkeye Firefly 8SE kamerája is ezt a célt szolgálja, és ahogy azt a videóban is láthatjátok, kiválóan látja el feladatát. A Sony IMX117-es szonzora került bele, ami 170 fokos látószöggel rendelkezik. Képeket akár 16 megapixeles felbontással is készíthetünk, videó esetén pedig a FHD felbontásnál elérhető a 120 fps, míg 4K-nál 30 fps-re képes (720P esetén 240 fps is lehetséges).

2 colos IPS érintőkijelzőt kapunk, és mivel Wifi-s a készülék, ezért a telefonunkon is nyomon követhetjük az “adást”. A hozzá készített alkalmazás segítségével sokféle felvételi mód érhető el, mint pl. a burst mód, time-lapse videó, lassított felvétel stb.

Funkcióit tekintve, gyakorlatilag bármire használhatjuk. Mozgásérzékelője miatt tökéletesen megfelel biztonsági kamerának, de használhatjuk autóskameraként is. Opcionálisan megvásárolható hozzá egy apró távirányító is, ami tovább bővíti a repertoárt. A hozzá mellékelt vízálló tok segítségével akár 20 méter mélyre is magunkkal vihetjük ha búvárkodni támad kedvünk.

Az akkumulátor 1200 mAh-s. Micro USB-n keresztül tölthetjük, és nagyjából 80 percnyi félvételt tudunk rögzíteni egy töltéssel. Természetesen egy microSD kártyára is szükségünk lesz a felvételhez, ahogy ezt már megszokhattuk az ilyen termékeknél. Van rajta HDMI kimenet is, így a felvételt egyszerűen tehetjük ki a TV-re.

A Hawkeye Firefly 8SE akciókamerája most kedvezményes bevezető áron vásárolható meg 139.99 dollárért, de más miatt is érdemes most megrendelni. Az első 50 vásárló ajándékba kapja hozzá a külön megvásárolható távirányítót, és július 2. és 8. között az adott nap három első vásárlója (11:00-tól) még kedvezményesebben, 99.99 dollárért juthat hozzá. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Gearbest

 

 

Szólj hozzá