Megérkezett az Apple AirPods Pro

Minden gyártó azon dolgozik, hogy búcsút inthessünk a vezetékeknek, és a fülhallgatók terén sincs ez másképp. Mivel az AirPods ezen a téren nagyon jó minőséget képvisel, így remek hír, hogy megérkezett az utód.

Az Apple hivatalosan is bejelentette az AirPods Prót, amely még októberben meg is jelenik, és a most oly népszerű noise-cancelling technológiát, azaz a zajszűrést is megkapta. Ezen kívül végre a sportolók is örülhetnek, hiszen a gyártó szerint ellenáll az izzadtságnak, így például a konditeremben és futás közben is nyugodtan használhatjuk majd.

Az AirPods Pro két mikrofont is kapott, melynek segítségével képes változtatni a zajszűrést mértékét. Ennek segítségével szinte teljesen kizárhatjuk majd a külvilág zajait. Az új külső egyébként nem véletlen, hiszen a zajszűrés nem lett volna ennyire hatékony a régi AirPods felépítésével.

Természetesen egy minden téren prémium terméket kapunk, hiszen a H1 chip segítségével kéz nélkül is képesek leszünk aktiválni Siri-t, aki akár üzeneteinket is felolvassa majd nekünk. Egy Apple termékhez két pár fülest is csatlakoztathatunk majd, így egy utazás alkalmával többet is nézhetik, és hallgathatják majd ugyanazt a filmet az új fülesnek köszönhetően.

Az AirPods Pro nagyjából 4,5 órás működésre képes amennyiben a zajcsökkentés funkciót is bekapcsoljuk, ami egész jónak számít. A hangminőség minden bizonnyal remek, de a dicshimnuszokkal azért érdemes megvárni az első teszteket ezzel kapcsolatban. Az ára 250 dollár, amely nagyjából 75 ezer forintnak felel meg.

Forrás: TechRadar

 

Szólj hozzá