Megérkezett Európába a Vivo X80 Lite

Csehországban kezdi európai pályafutását a Vivo X80 Lite, ami lényegében nem más, mint a korábbi Vivo V25 újrakiadása. Az okostelefon a 64 megapixeles, optikai képstabilizátorral kiegészített elsődleges képrögzítője, valamint a korrekt, középkategóriás teljesítményt biztosító Dimensity 900 chipset miatt lehet méltó a figyelemre, egyebek mellett.

A készülék megjelenítője 6,44 hüvelykes, OLED technológiára épül, HDR10+ támogatással, valamint 90 Hz-es képfrissítéssel bír, no meg persze Full HD+ felbontással.

A Vivo X80 Lite belsejében tehát Dimensity 900 chipset teljesít szolgálatot, a cseh vásárlók számára egy olyan konfiguráció áll rendelkezésre, amely 8 GB RAM-ot, valamint 256 GB belső tárhelyet biztosít. A telefon egyébként fekete és arany színekben kerül forgalomba, utóbbi hátlapja napfényben képes megváltoztatni a színét.

Fotózni a hátlapon található 64 megapixeles elsődleges, 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makró modul segítségével lehet. Az előlapi kamera 50 megapixeles. A Vivo X80 Lite belsejében 4500 mAh kapacitású akkumulátor található, amely támogatja a 44 wattos gyorstöltést.

A készülék a teleppel együtt sem nyomd többet 186 grammnál. A készülék IP54 minősítéssel, Funtouch OS 12 operációs rendszerrel, valamint egy átszámítva nagyjából 400 dolláros árcédulával rendelkezik. Az okostelefon már előrendelhető Csehországban, de később más piacokon is megjelenhet.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá