Megérkeztek a Apple Watch Nike+ karórák is

Néhány héttel sima változatok bemutatása után máris megérkezett a híres sportszergyártó neve által fémjelzett verzió is, amely már itthon is rendelhető.

Elég komoly ráncfelvarrást kapott az Apple Watch 4, és kívül-belül megújult az apróság. Alapjáraton eléggé elegáns kinézetet kapott, ám a Nike+ változat inkább a sportos vonalat követi. Ezt már megszokhattuk, hiszen ez nem az első kooperálása a két cégnek.

A változás főleg a külsőt érinti, mivel exkluzív Nike szíjat és számlapokat kapunk. Ezen felül a Nike Run Club és Training Club applikációkat is előtelepítették, de elvileg ennyiben ki is merül a módosítások listája.

A Nike+ variáns elérhető 40 és 44 mm-es változatban is, és a szokásos ezüst, illetve asztroszürke színű házzal lehet megrendelni. Szíjat két típusból választhatunk (gumi és fonott), ezek pedig egy világosabb és egy sötétebb színben választhatóak.

Jó hír, hogy az ár nem ment feljebb, és megegyezik a sima verzió árával. A 40 mm-es Apple Watch Nike+ jelenleg is rendelhető az Apple hivatalos oldalán, méghozzá 147.990 Ft-ért, míg a 44 mm-es verzióért 157.990 Ft-ot kérnek. Állítólag limitált mennyiségben kerülnek csak forgalomba, így aki ilyet szeretne, az ne várjon sokat a rendeléssel.

Forrás: GSMarena

Szólj hozzá