Megindult az Oppo Reno 3 nemzetközi forgalmazása

Tavaly decemberben indult hódító útjára az Oppo Reno 3 5G valamint az Oppo Reno 3 Pro 5G, ezeket a készülékeket a Pro változat globális piacra szánt kiadásra követte előző hónapban. Most egy újabb modell vált elérhetővé a nemzetközi vásárlóközönség számára, mégpedig az Oppo Reno 3, ami egyáltalán nem azonos a Kínában forgalomba helyezett 5G-s készülékkel.

Az Oppo Reno 3 6,4 hüvelykes képernyővel rendelkezik, amelyen 2400 x 1080 képpont terpeszkedik, a megjelenítő képaránya 20:9, a kijelző felső részén lévő esőcsepp alakú szenzorsziget pedig az előlapi kamerát rejti. Az okostelefon belsejében egy Helio P90 lapkakészlet végzi a számításokat 8 GB RAM, valamint 128 GB bővíthető háttértár mellett.

A hátlapon található kamera rendszer elsődleges érzékelője 48 megapixeles felbontással és f/1,8 rekeszértékkel rendelkezik. A pillanat megörökítésében segítségére lesz egy 13 megapixeles 2x-es telefotó, valamint egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű szenzor, előbbi f/2,4, míg az utóbbi f/2,2 apertúrával büszkélkedhet. Rajtuk kívül még egy 2 megapixeles monokróm mélységérzékelő is részét képezi a képrögzítő rendszernek.

Az előbb már említett előlapi notch 44 megapixeles szelfikamerának ad otthont, pontosan ugyanez az érzékelő teljesít szolgálatot az Oppo Reno 3 Pro nemzetközi változatában. A kínaiak okostelefonjában 4025 mAh kapacitású akkumulátor szavatolja a készülék mobilitását, és hogy a konnektorok mellett töltött idő minél rövidebb legyen, VOOC 3.0 támogatást is kapott.

A mobilon ColorOS 7 rendszer fut, amelynek szoftveres alapjait Android 10 szolgáltatja. Egyelőre még nem tudni, mely piacokon és mennyiért lesz kapható az Oppo Reno 3, a készülék egyelőre csak a gyártó Srí Lanka-i részlegének weboldalán jelent meg.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá