iPhone 7 – Mégis maradhat a 3,5 milliméteres jack csatlakozó

Ezidáig rengeteg híroldal egyöntetűen állította, hogy a várhatóan szeptemberben debütáló új iPhone készülék elhagyja a standardnak számító 3,5 milliméteres fülhallgató kimenetet, aminek szerepét a lightning csatlakozó veszi majd át. Most azonban Kínában felbukkant egy kép, mely ezt hivatott megcáfolni.

Az almás vállalat új készülékéről ez volt az első hírmorzsa, és logikus lépésnek tűnhet a váltás, ugyanis így nagyobb akkumulátornak lenne hely a készülékben, vagy akár még kecsesebb vonalakkal is rendelkezhetne a következő iPhone. Mindezek ellenére a napokban felbukkant egy kép a távol-keleten, amely cáfolja a korábbi híreket.

iPhone7_jack

A képeken jól látható, hogy az iPhone 6s-hez hasonlóan megmaradtak a szalagkábelek, melyek a fülhallgató kimenet csatlakozásáért felelnek, csupán azoknak az elrendezése változik meg. Más források tudni vélik még, hogy az Apple iPhone 7 vízálló kivitelben érkezik, érintésérzékeny home gomb kíséretében, illetve a házon található antennacsíkok helyei is másképp helyezkednek majd el.

A fenti információkat mindenesetre érdemes fenntartásokkal kezelni, a végleges formaterv ősszel tárul majd a nagyközönség elé, hiszen ekkora várható a soron következő iPhone bejelentése.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá