Megjelent a FUSE Atmos okosóra

Ha egy jól kinéző, strapabíró, vízálló okosórát keresel, és szeretnéd olcsón megúszni, akkor érdemes megismerkedned a FUSE Atmos nevű eszközzel, ami a mérsékelt ára ellenére számos prémium jellemzővel büszkélkedhet.

A FUSE Atmos egyik legvonzóbb tulajdonsága a külseje, ugyanis rettentően jól néz ki a karbonmintás háza, és az 1,3 colos érintőkijelzőre sem lehet panaszunk, amit egy enyhén ívelt üveg véd a külső behatásoktól. Maga az óra egyébként egy meglehetősen ellenálló, masszív darab, ráadásul a vizet is nagyon jól bírja, az IP68-as tanúsítványnak köszönhetően strandolni, úszni is alkalmas.

A fontosabb funkciók között természetesen megtalálható az értesítések kijelzése, ráadásul elég nagy betűkkel, jól láthatóan írja ki az üzeneteket. A hívásoknál is jelez az óra, de mikrofon és hangszóró híján kihangosításra már nincs lehetőség. Vannak viszont különféle sportmódok (séta, futás, úszás, stb.), pulzusmérés, és természetesen az egész napos aktivitásmérés is megy automatikusan. A fitneszhez tartozik még a mozgásemlékeztetés, ami például ülőmunka esetén szól, hogy ideje kicsit felállni és mozogni egyet, illetve a rendszeres ivásra is figyelmeztet az óra, ha beállítod ezt a funkciót.

A FUSE Atmos okosóra kompatibilis Android mobilokkal és iPhone-okkal is, és nem csak a telefonod zenelejátszóját lehet róla vezérelni, hanem a kamerát is elsütheted távolról. Ami pedig még sokszor jól jöhet, hogy van egy LED oldalt a két gomb között, ez remekül használható zseblámpa helyett, hiszen mindig kéznél lesz, és elég csak megnyomni az alsó gombot a be- és a kikapcsoláshoz. Kifejezetten jól jöhet például, amikor sötétben mész haza, és meg kell találnod a megfelelő kulcsot, majd azt behelyezni a zárba.

Nem esett még szó az üzemidőről, amire szintén nem lehet panaszunk, hiszen egy hétig simán bírja az óra, vagy akár tovább is, a töltése pedig nagyon egyszerű, csak a hátlapjára fel kel pattintani a mágneses csatlakozót. Az óra menüje egyébként angol, de nagyon egyszerű a használata, minden jelezve van ikonokkal is, és jár hozzá magyar nyelvű használati útmutató.

Ha egy könnyű, dizájnos, vízálló okosórát keresel korrekt üzemidővel és hasznos funkciókkal, akkor érdemes lehet elgondolkozni ezen a készüléken. A FUSE Atmos most akciós áron 26.990 Ft-ért rendelhető ajándék extra szíjjal és ingyenes, 1 napos szállítással a DroidVilág oldalán.

Forrás: DroidVilág

Szólj hozzá