Megjelent a Q4 Fit – Gyönyörű prémium okosóra elérhető áron!

Egy remek új okosóra érkezett hazánkba, a Q4 Fit, amely a kompakt, vékony és könnyű kivitele miatt nőknek is ajánlott. A dizájn meglehetősen prémium, nagyon mutatós a kütyü, és mérsékelten vízálló is. Sok hasznos dolgot tud, nézzük a részleteket!

A Q4 Fit okosóra egy gyönyörű, 1,3 colos, teljesen kerek IPS kijelzővel bír, a ház pedig fémből készült. Az óra szíja cserélhető, és kettő is jár hozzá, egy kényelmes, sportos szilikon és egy elegáns fém verzió. Említést érdemel még az IP67-es vízállóság és a 3 színből álló választék: kérhető feketében, ezüstben és rózsaaranyban is a készülék.

Az okosóra nagy előnye, hogy kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is, csatlakozás után jelez a hívásoknál és az értesítéseknél, illetve szinkronizálhatóvá válnak az aktivitással kapcsolatos adatok. A hívásokat fogadni azonban már nem lehet az óráról, ugyanis nincs rajta hangszóró vagy mikrofon, a jelzés mindig rezgéssel történik, mint egy fitneszkarkötő esetében.

A normál egésznapos aktivitásmérés mellett rendelkezésre áll sokféle sport mód, alvásfigyelő. valamint pulzusmérő is. Van továbbá ülő életmód figyelmeztetés (hosszabb tétlenség után az óra szól, hogy mozogjunk kicsit), valamint lehet vele vezérelni a telefonunk zenelejátszóját, illetve kameráját.

A Q4 Fit okosóra menüje rettentően egyszerű, szinte csak ikonok vannak benne, így alig fogod észrevenni, hogy angol nyelvű. Könnyen kezelhető bárki számára, és ha esetleg valamit mégsem sikerülne beállítani, akkor minden segítséget megtalálsz a magyar nyelvű használati útmutatóban, ami a forgalmazó oldaláról letölthető.

Az üzemidő meglehetősen korrekt, átlagosan elég 5 naponta tölteni az órát, ami egy mágneses csatlakozóval kényelmesen megoldható.

A Q4 Fit okosóra 29.990 Ft-ba kerül ingyenes 1 napos szállítással, két darab szíjjal és ajándék üvegfóliával. Természetesen 1 év teljes körű magyarországi garancia van rá, és 30 napon belül visszavásárolják az órát, ha nem lennél megelégedve vele. További részéletek és rendelés az alábbi linken:

 

Forrás: DroidVilág

One Response

Szólj hozzá