Megjelent a vízálló Q3 Sport okosóra

Egy új, sportos okosóra érkezett Magyarországra, név szerint a Q3 Sport, ami nem csak jól néz ki, hanem sok hasznos dolgot is tud, ráadásul még vízálló is.

A Q3 Sport az IP68-as tanúsítvány szerint por- és vízálló, azaz akár úszáshoz is használható, ráadásul a legtöbb hasonló okosórával ellentétben ennek a szíja tetszőlegesen cserélhető.

Az óra természetesen sok fitnesz funkciót kapott, van rajta például lépésszámláló és pulzusmérő, de a kevésbé sportos életvitelt folytatók is nagy hasznát vehetik. Kijelzi például a telefonunk értesítéseit a kütyü, így azonnal látjuk rajta, ha emailt vagy üzenetet kaptunk. Továbbá kihangosításra is használható a Q3 Sport, lehet vele a mobilon keresztül hívásokat fogadni és indítani, ráadásul a telefonkönyvet és a hívásnaplót is megjeleníti.

Mindez persze csak kis része a Q3 Sport okosóra valódi tudásának, rengeteg funkcióval látták el ezt az apró kütyüt. Említést érdemel például, hogy többféle óradizájn közül is lehet választani, és beállítható, hogy automatikusan felvillanjon az óra, ha felemeljük a kezünket.

A Q3 Sport jelenleg akcióban már 30.000 Ft alatti áron beszerezhető a hivatalos magyar forgalmazó weboldalán. Ingyenes szállítás és 1 év teljes körű garancia is jár az okosórához.

forrás: Droidvilág

Szólj hozzá