Megjelent az ArdenWear S1 okosóra

A nőknek és férfiaknak is ajánlott ArdenWear S1 okosóra egyebek mellett azért lehet méltó a figyelemre, mert könnyű és vékony kivitellel, vízálló kialakítással, Bluetooth-hívással, fitnesz funkciókkal és 18 sport üzemmóddal büszkélkedhet, ráadásul az üzemideje is korrekt. A vonzó tulajdonságok élén kétségkívül a barátságos áll, de a forgalmazó is kínál néhány kellemes extrát, amelyről a bemutató végén fogunk értekezni.

Az okosóra a hagyományos, kerek kialakítású készülékek közé tartozik, de kellően vékony és kompakt ahhoz, hogy látszódjon és érződjön rajta, hogy ez bizony egy modern igényeket kielégítő készülék. Ami a méreteit illeti, 43 mm-es átmérővel, 9,9 mm-es vékonysággal, valamint 43 grammos tömeggel kell majd számolni. Az óra külső borítását úgy alakították ki, hogy megfeleljen az IP67 szabványnak, vagyis a készülék ellenáll a víznek és a pornak, korlátozott módon.

Az ArdenWear S1 1,28 colos IPS LCD képernyővel büszkélkedhet, az érintésérzékeny panelen összesen 240 x 240 pixel sorakozik. A rengeteg választható számlap mellé a felhasználó maga is készíthet sajátot, bármilyen fényképet használhat a célra. Az okosóra könnyen kezelhető, rendkívül egyszerű, ikonos menüvel rendelkezik, ráadásul a készülék mellé fejlesztett mobilos applikáció magyar nyelven is használható.

Az óra borítása alatt egy Bluetooth 4.0 modem található, amelynek köszönhetően bármilyen iOS vagy Android operációs rendszerrel működő okostelefont csatlakoztathatunk vezeték nélkül az S1-hez. Miután megtörtént az összeköttetés, a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően kihangosítva fogadhatjuk a bejövő hívásokat és mi magunk is indíthatjuk őket.

Az ArdenWear S1 egészségkövetéssel kapcsolatos funkciókat is kínál, amelyek között természetesen megtalálható a pulzusmérés, a lépésszámlálás és az alvásmonitorozás is, illetve a készülék figyelmeztet bennünket, ha már ideje egy kis mozgásnak. A sportosabb életvitelt előnyben részesítők 18 edzés üzemmód közül választhatnak, amelyek segítségével hatékonyabbá tehető az adott mozgásfajta.

Az okosóra karcsú és pehelykönnyű testében sikerült belepréselni egy 170 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátort, amelynek köszönhetően a gyártói leírások szerint a simán elérhető a 2-3 napos üzemidő is. Az akkumulátort egy mágneses kábellel tudjuk táplálni.

Amennyiben valaki megrendeli az ArdenWear S1-et, kap egy ajándék üvegfóliát a készülékhez, ráadásul a hazai forgalmazó 1 év teljeskörű, háztól-házig garanciát biztosít. Az órát ingyenesen szállítják ki, és 30 napos visszavásárlási garancia is van rá. A készülék megvásárlását követően szakértői segítség áll a rendelkezésre emailben vagy telefonon, amely szívesen válaszol a beüzemeléssel és a beállításokkal kapcsolatos kérdésekre.

Az újdonság az alábbi webáruházakban vásárolható meg jelenleg:

 

Forrás: okosora.net

Szólj hozzá