Megjelentek Magyarországon a Samsung Galaxy S7 és S7 edge készülékek

A mai naptól kezdve vásárolhatók meg a Samsung Galaxy S7 modellek hazánkban, és szinte az egész világon.

A készülékek kifejezetten drágák lettek (kb. 240 és 270 ezer Ft), de ez valamilyen szinten érthető is, hiszen tényleg remek csúcsmobilokról van szó, amikben nem egyszerű hibát találni. A Samsung maradt az S6 széria prémium kialakításánál, de kijavították az előző generáció hiányosságait. Ennek megfelelően az új modellek nagyobb akksit kaptak, vízállóak lettek, bővíthetők microSD kártyával és a fogásuk is kényelmesebb a hajlított hátlapnak köszönhetően.

Galaxy-S7-01

A Galaxy S7 egy 5.1 colos kijelzőt kapott, az S7 edge pedig egy nagyobb, 5.5 colos méretben érkezik, és ez utóbbi természetesen hajlított megjelenítővel bír. Hardveres téren is történt előrelépés, illetve a kamera is sokat fejlődött, ami már csak azért is nagy teljesítmény, mert a Galaxy S6-ok is remekeltek fotózás terén. Az S7 szériában egy új, 12 megapixeles szenzor debütált, ami a nagy pixelméretnek és az f/1.7-es rekesznek köszönhetően gyenge fényviszonyoknál is kiválóan teljesít, a Dual Pixel autofókusszal pedig tényleg egy szempillantás alatt beélesedik a kép.

galaxy-s7-edge-galaxy-s7-6

Akik előrendelték a készülékeket, azok már akár 8-án kézhez kaphatták az újdonságot, mától azonban szabadon megvásárolható a Galaxy S7 és az S7 edge a Samsung hivatalos boltjaiban, illetve különböző kereskedőknél.

forrás: Samsung, borítókép: pcadvisor.co.uk

Szólj hozzá