Megjelentek az új Ticwatch S és E okosórák Magyarországon

Két új okosóra érkezett Magyarországra, a Ticwatch S és a Ticwatch E, amelyek meglepően kedvező áron kínálnak friss Android Wear rendszert, prémium, díjnyertes kivitelt és sok hasznos funkciót.

A két típus (S és E) alapvetően megegyezik hardveresen, eltérés csak a dizájnban és a GPS vevő elhelyezkedésében van. A Ticwatch S sportos kivitele megkapta az iF dizájn díját 2017-ben, de az olcsóbb és visszafogottabb Ticwatch E is meglehetősen jól néz ki.

Ticwatch S

Mindkét okosóra egy 1.4 colos, 400×400 pixeles AMOLED érintőkijelzővel bír, ami támogatja az állandóan aktív módot (Always On). Az eszközök az IP67-es tanúsítványnak megfelelően por- és vízállók, és támogatják a fontosabb kommunikációs szabványokat (Wifi, GPS, Bluetooth, stb.).

Az újdonságok legnagyobb előnye az Android Wear 2.0, vagy újabb nevén Wear OS szoftver, amely a Google saját, kifejezetten okosórákra szánt rendszere. Ez alapból is nagyon sok mindent tud, ráadásul a Play Áruházból további alkalmazásokat tölthetünk le rá.

A Ticwatch S és E okosórák Android és iOS rendszerű mobilokkal is kompatibilisek, és a csatlakoztatás után megjelennek rajtuk többek között az értesítések és a hívások.

Nagy hangsúlyt kaptak a sportolással kapcsolatos funkciók is, kapunk Google Fit támogatást, lépésszámlálót, GPS-es útvonalkövetést és folyamatos pulzusmérést is.

A Ticwatch S indulóára 70 ezer Ft, a Ticwatch E pedig 60 ezerbe kerül alapesetben, de most nagy kedvezménnyel rendelhetők a magyar forgalmazó oldalán. Természetesen minden órára 1 év hazai garancia jár, és a szállítás is ingyenes.

Forrás: Droidvilág

Szólj hozzá