Megkapta tanúsítványait a OnePlus Ace 2, ami globálisan is megjelenhet

A hamarosan bemutatásra kerülő OnePlus Ace 2 megkapta a forgalmazáshoz szükséges tanúsítványokat a kínai piacra vonatkozóan – legalábbis ezt állítja egy friss jelentés. Az Ace 2 a tavaly áprilisban debütált Ace folytatása lesz és mivel már rendelkezik a szükséges engedélyekkel, hamarabb érkezhet idén, mint anno az elődje. 

A friss jelentés arról is említést tesz, hogy a OnePlus Ace 2 Indiában, illetve talán további régiókban mint OnePlus 11R kerülhet a boltok polcaira. A tanúsítvány folyamat során az is dokumentálásra került, hogy a készülék energiaellátásért egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor felel majd, amely támogatja a 100 wattos kábeles gyorstöltést, akárcsak a prémiumkategóriás OnePlus 11.

A kínai régióban értékesített OnePlus Ace 2 a PHK110 modellszámot viseli, belsejében Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 zakatol, amely mellé a választott kiszereléstől függően legfeljebb 16 GB RAM és akár 512 GB háttértár kerülhet. Az okostelefon 50 megapixeles elsődleges képrögzítővel lesz felszerelve, amelyet két további kameramodul támogat majd. A szelfikamera 16 vagy 32 megapixeles felbontással rendelkezik majd.

Az eredeti OnePlus Ace

A hírek szerint a megjelenítő 6,7 hüvelykes lesz, Full HD+ felbontású, a panel AMOLED típusú lesz, mégpedig egy olyan megoldás, ami támogatja a 120 Hz-es képfrissítést. A OnePlus készüléke Kínában ColorOS 13 operációs rendszert futtatni, amelynek alapját Android 13 szolgáltatja majd. Amennyiben a készülék valóban megjelenik a nemzetközi vizeken, a szoftveres frontot OxygenOS 13 tartja majd. Jelen pillanatban nem tudni, hogy a mobil megkapja-e a riasztási csúszkát, vagy sem.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá