Megkezdődött a Samsung Galaxy S10 modellek tömeggyártása

Az újabb adag Samsung Galaxy S10 pletyka megérkezett, ám ezúttal egészen rangos forrásból, a The Investor révén derült ki néhány fontos dolog a készüléket, és annak változatait illetően. A mobilok tömeggyártása január 25-én megkezdődött, ezek mind 4G modemmel szerelt verziók, az 5G kiszerelés összeszerelése kicsit később startol majd.

Az Investornak adott interjújában a titokzatos bennfentes azt is elárulta, hogy mindhárom modellnek megjelenítőbe épített ujjlenyomat-olvasója lesz, a 6,1 és 6,4 hüvelykes verziókban a Qualcomm által gyártott ultrahangos, míg a legkisebb, 5,8 colos S10 változatban egy optikai megoldás teszi majd a dolgát. A közepes és a legnagyobb méretű Galaxy S10 hajlított peremű kijelzőt kap, amelyekre a Samsung dolgozói előre felhelyeznek egy képernyővédő fóliát. Mondhatni ideje volt már egy ilyen gesztusnak, a megfelelő fólia beszerzése sosem volt egyszerű, az installálásuk meg pláne.

Az 5G modemmel rendelkező Samsung Galaxy S10 X és a hajlítható okostelefon gyártása valamikor később indul majd a koreai gyártó Gumi-i telepén. A bennfentes forrás kételkedik a hajlítható mobil sikerében, úgy véli a bukás elsődleges oka a rettenetes árcédula lesz. A 4G modemmel szerelt Samsung Galaxy S10 telefonokat február 20-án mutatják be, ám aznap a hajlítható és az 5G képes verzió is tiszteletét teszi majd a rangos rendezvényen. A forgalomba kerüléshez pedig egy kicsit várni kell, mert a Galaxy S10 modellek állítólag nem jutnak el a boltokba március 8-nál hamarabb.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá