Mégsem olyan strapabíró a Redmi Note 7

Az elmúlt hetekben a Xiaomitól immáron némileg külön utakon járó Redmi állandóan azzal reklámozta a Redmi Note 7-et, hogy folyamatosan próbára tették a strapabírását, és ezeken rendszerint parádésan szerepelt a mobil.

Ezek a videók sokszor a leglehetetlenebb helyzetekbe kényszerítették a készüléket, ám ezek a felvételek sokak szerint mesterkéltek voltak, így rengetegen várták Zack Nelson strapatesztjét a készülékkel a kínpadon. A teszt elkészült, és ami azt illeti, a középkategóriás okostelefon egyáltalán nem teljesített olyan fényesen, mint ahogyan azt a promóciós kampány alapján elvártuk volna.

A telefon kiváló ár/érték arannyal rendelkezik, és az egyik legfőbb vonzerejét a 48 megapixeles elsődleges kameraszenzor jelenti, de összességében véve is egy nagyon korrekt ajánlatról van szó. Zack Nelson a JerryRigEverything csatorna tulajdonosa próbára is tette a mobilt. Az előlapi üveg pontosan úgy bírta karcokat, mint bármely más gyártó terméke, viszont a telefon műanyag kerete egyáltalán nem nyűgözte le a videóst.

Az igazán nagy bajok a hajlításteszt során történtek, amikor a második feszítés során a Gorilla Glass 5 borítással bevont hátlap darabokra tört, és az LCD, és a keret is megadja magát. Lu Weibing, a Redmi elnöke számos olyan videót osztott meg a Weibo oldalán, amelyekben a Redmi Note 7-et mindenféle próbákkal gyötörték. Volt vágodeszka, gördeszka, dinnyét püföltek vele, sőt még meg is taposták. A rövidfilmek üzenete egyértelműen az volt, hogy a készülék rendkívül strapabíró.

Nagyon úgy tűnik, hogy a hajlítás a mobil kriptonitja, így mindenképpen érdemes tokban tartani a készüléket, legalábbis Zack Nelson videója alapján. Igazából elég valószínűtlen, hogy így meghajoljon egy telefon normális hétköznapi használat mellett, de az ilyen tesztek mindig arra intenek: tegyük meg a szükséges óvintézkedéseket. Ahogy mindig mondani szoktuk: tok és üvegfólia

Forrás: JerryRigEverything

Szólj hozzá