Mégsem Snapdragon 835-tel jön az LG G6

A várhatóan április közepén megjelenő LG G6-ot majdnem annyi pletyka övezi, mint a Samsung Galaxy S8-at. Nem csoda, hiszen úgy tervezik, hogy ez a készülék is zászlóshajó lesz, és ha nagyon ügyesek, akár még konkurense is lehet az előbb említett S8-nak.

A hírek között volt az 5,7 colos és 18:9-es képarányú QHD+ kijelző, de ez a felröppenés már meg is lett erősítve. Azonban a találgatások között a másik érdekes dolog az volt, hogy az új Snapdragon 835 processzort kapja majd. Sajnos nagy elkeseredésünkre ez a források szerint nem így lesz, “csak” a Snapdragon 821-es lapkakészlet lesz a ház alatt.

De felmerülhet a kérdés, hogy – annak ellenére, hogy a 821-es is igen jó eredményekkel kecsegtet – miért szúrná hátba magát az LG egy ilyen döntéssel. Nos, mint azt már tudhatjátok néhányan, a Qualcomm és a Samsung igen erős partnerkapcsolatot ápol, és a megegyezés szerint a Snapdragon 835 a Samsung Galaxy S8-ban debütál majd.

Ennek hála az LG-nek két választása van. Vagy a 821-es processzort szereli a G6-ba, vagy várnia kell Április végéig, vagy májusig is akár. Ez utóbbi magában foglalja, hogy természetesen csak az S8 után kerülhet bemutatásra, ami érvágás lehet az LG számára és profitkiesést is okozhat, mert nekik az lenne a legoptimálisabb, ha egy időben jelennének meg, vagy akár még a Galaxy S8 előtt, hogy elhódítson egy kisebb tömeget, akik már nem bírnak várni.

Forrás: AndroidAuthority

No Responses

Szólj hozzá