Megújult dizájnnal érkezhet a Galaxy Fold 2

A Galaxy Fold debütálása nem igazán nevezhető sikersztorinak, azóta azonban már orvosolta a hibákat a Samsung és fogalomba került a mobil, így gőzerővel dolgozhatnak az utódon.

Azt már az elején leszögeznénk, hogy az alábbi képek egyelőre még nem hivatalos renderek, hanem az eddig kiszivárgott információk alapján alkották meg ezeket. Így természetesen nem érdemes készpénznek venni ezt a dizájnt, ám vitathatatlanul jól sikerültek a német WindowsUnited oldalán megjelent koncepciók.

A dizájn némileg letisztult, és ezúttal is két kijelzőre számíthatunk majd, hogy kinyitás nélkül is használható legyen a mobil. A másodlagos kijelző notch-csot kaphat, míg a széthajtott, jóval nagyobb méretű kijelző már a most oly népszerű kamerakivágással érkezhet, a Galaxy S20 mobilokhoz hasonlóan.

Az első széria óta a Samsung sokat javított a zsanérokon is, így a Galaxy Z Flip-hez hasonlóan itt is megszűnhet a rés, amely az elődnél még jócskán jelen volt összehajtott állapot esetén.

A dizájn véleményünk szerint kifejezetten tetszetős, ám amíg nem történik komolyabb árcsökkenés, addig véleményünk szerint nem igazán várható a hajlítható mobilok elterjedése, hiszen egy csúcskészülék dupláját is elkérik értünk. Arról nem is beszélve, hogy nem minden program kezeli rendesen ezt a technológiát, így a fejlesztőktől is erősen függ ezeknek a készülékeknek a sikeressége.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá