Megújult dizájnnal érkezhet az iPad Mini 6

Újfent nagyon érdekes képek bukkantak fel, amelyeken állítólag a következő iPad Mini látható. A markáns változások miatt kissé szkeptikusak vagyunk, ám a szivárogtató eléggé megbízhatónak számít, így mindenképp érdemes komolyan venni ezt.

Ming-Chi Kuo már tavaly azt jósolta, miszerint komoly változásokon esik át az iPad Mini széria, és a teljes előlapot elfedő 9 colos kijelzővel érkezhet majd. Ez akkor nem valósult meg, ám David Kowalski szivárogtató pont egy ilyen dizájnt fedett fel. Aki esetleg kétségbe vonná David megbízhatóságát, annak eláruljuk, hogy az elmúlt 12 hónapban többek között a Pixel 5, Galaxy Note 20 és iPhone 12 Pro mobilokról is pontos infókat tett közzé.

Az iPad Mini 6-ról szivárogtatott rajzok teljes változást vetítenek előre, hiszen a kávák jelentősen összementek, így az előző szériával azonos készülékházba immáron 9,1 colos kijelző kerülhet, amely egybevág Kuo korábbi jóslatával is. Ami viszont furcsának hathat, hogy az előlapi kamera egy kivágásban helyezkedik el a képeken, amelyet eddig nem láthattunk a cupertinói cégtől.

A kijelző alján kivehető az Touch ID, ám a képekből nem egyértelmű a megvalósítása. Nem tartjuk valószínűleg, hogy ide is egy képernyőkivágás kerüljön, így egy másik eddig nem alkalmazott megoldást is magával hozhat az új széria, méghozzá a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasót. Ezt mostanra már rengeteg konkurens cég használja a készülékeiben, így nem okozna különösebb problémát a technológia.

Bizonyára hamarosan több infó is kikerül majd az iPad Mini 6-ról, hiszen az érkezése márciusra várható, ekkor lesz ugyanis az Apple következő eseménye, amelyen az iPad Pro (2021) és az iPhone SE új változata is bemutatkozhat majd.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá