Megválasztották az idei év legjobb mobilját!

Az EISA kiosztotta az idei díjait, ezen belül pedig több mobilt is díjaztak. 

Az EISA (Európai Kép- és Hang Szövegség) minden évben kiválasztja a legjobb termékeket. Rengeteg kategóriában díjazzák a legjobbakat (TV, Hi-fi, fotó stb.) és természetesen a mobilok sem maradhatnak ki. Négy mobil gyűjthetett be elismerést, ezek pedig a következő kategóriákban győzedelmeskedtek.

2018-2019-es év legjobb mobiltelefonja: Huawei P20 Pro

Nem véletlen a díj, hiszen minden téren remek készülékről beszélhetünk. Remek kamera, erős hardver, AMOLED kijelző, 4000 mAh-s akkumulátor és rengeteg AI funkció.

A legjobb fogyasztói kategóriás mobil: Nokia 7 Plus

A Nokia középkategóriás mobilja nagyon jól sikerült. Snapdragon 660-as chip, 4GB memória és 64GB tárhely található benne. A 6 colos FHD+ kijelző notch mentes, ráadásul a gyári Android remek felhasználói élményt nyújt.

A legjobb lifestyle okostelefon: Honor 10

Magát a kategóriát kicsit nehéz értelmezni, ám a mobil nagyon jól sikerült, ezt senki sem vitathatja. Erős hardver, remek AI funkciók és gyönyörű dizájn, ráadásul az ára is kifejezetten kedvező.

A legjobb vétel kategória győztese: NOA Element N10

Relatív ismeretlen a gyártó ismeretlen készülékéről van szó, szóval némileg meglepő a díj.

A győzteseket egyébként 25 ország, mintegy 53 nyomtatásba kerülő magazinjának szakértője szavazta meg. A teljes listát ezen a linken tekinthetitek meg.

Forrás: EISA

 

 

Szólj hozzá