Megvan a Xiaomi Mi Band 4 bemutatójának időpontja

Bár kétségtelen, hogy a Xiaomi-ról mostanra szinte mindenkinek a mobiltelefonok jutnak eszébe, ennek ellenére a Mi Band sikere is vitathatatlan, hiszen ez a szériájuk is hihetetlen népszerűségnek örvend, és az utód is nagyon jó vételnek ígérkezik.

Szép lassan elérkezett az időszak, amikor kedvenc kínai gyártónk előhozakodik a Mi Band széria legújabb tagjával, amelyet idén június 11-én mutatnak majd be. Az elnevezés bizonyára senkinek nem okoz meglepetést, hiszen a hagyományokat követve a Mi Band 4 néven érkezik a termék.

Idén is kapunk némi újítást, melyekből a legszembetűnőbb a színes kijelző lesz. Az előzetes hírek a okoskarkötő mérete nem változik, így ezúttal is 0,78 colos kijelzőre számíthatunk. Állítólag két verziót is kapunk belőle Az egyiket NFC-vel is felvértezik majd, így pedig sokak örömére akár fizetésre is használhatjuk. Az másik változatból az NFC chip kimarad, ám cserébe olcsóbban juthatunk majd hozzá.

Az akkumulátor is növekszik, hiszen amíg az elődben 110 mAh-s telep teljesített, addig az új verzió már 135 mAh-s aksival érkezhet. Az üzemidő persze még így is kérdéses, hiszen a színes kijelző nagyobb fogyasztással jár, melyet remélhetőleg a megnövekedett telep ellensúlyoz majd. A Xiaomi állítólag 20 napos üzemidőt célzott meg a Mi Band fejlesztésénél, amivel már elégedettek lennénk.

Természetesen Kínában jelenik majd meg először a Mi Band 4, és bár valószínűleg már ekkor is be lehet szerezni, mindenképp érdemes majd 1-2 hónapot várnunk vele. Ennyi késéssel érkezhet ugyanis a globál verzió, amit már az európai szánnak. Az ár egyenlőre még nem ismert, de egy hét múlva erre is fény derül majd.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá