Megvan az LG G6 végleges dizájnja?

Már mindenki nagyon kíváncsi az LG G6-ra, amiről az MWC-n rántják majd le a leplet. A mostani képekről már mondhatnánk akár azt is hogy hivatalosak, hiszen Evan Blass osztotta meg Twitteren a nagyérdeművel. Anyaghasználat terén nagy különbségek vannak a pletykák között, azonban látszólag a hátlap üvegborítást kap, a keret pedig természetesen fémből készül.

A készülék egy 5,7 colos kijelzőt kap majd forradalmian új 18:9-es képaránnyal, mely felbontása 2880 x 1440 pixelt jelent. Természetesen Android 7.0 Nougat-tal érkezik. A házban egy Snapdragon 821-es típusú processzor tesz majd szolgálatot várhatóan 4 GB RAM társaságában, de egyes pletykák szerint ez 6-8 GB-ra is rúghat.

A hátlapon egy nagy látószögű 125°-os dual kamerarendszer kap helyet, egyenként 13 MP felbontással. Az készülék erőforrásainak kielégítésért pedig egy 3200 mAh értékű akkumulátor lehet felelős. Extra funkcióként mindenképp meg kell hogy említsük az IP67 szabványt (por és vízállóság), az USB-C portot, illetve az el nem hagyott 3,5 mm-es Jack aljzatot is. Február 26. itt van egy  karnyújtásnyira, tehát nem kell már sokat várnunk a teljes leleplezésre.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá