Hivatalos: ekkor jönnek az új iPhone-ok

Ahogy azt már régóta sejteni lehetett, szeptemberben leleplezi az Apple a legújabb készülékeit. A pletykák szerint rögtön 3 új mobilt is bejelentenek, és az egyik közülük igazán érdekesnek tűnik.

Hivatalosan 2017. szeptember 12-én, itteni idő szerint 19:00 órakor mutatja be újdonságait a nagyközönségnek az almás cég a Steve Jobs Theatre-ben.

Első körben az iPhone 7 utódját, a 7s-t várhatjuk, mely a szokás szerint két változatban érkezhet. Jöhet a kisebb méretű 7s 4.7 colos kijelzővel, a tepsi méret kedvelőinek pedig ott lesz a Plus változat, mely már 5.5 colos képernyővel rendelkezhet, ám hardverben teljesen megegyező lesz a sima verzióval.

A szokásos hardverfejlesztések mellet (A11 processzor) megkaphatják a vezeték nélküli töltést, és változhat a külső is. Mostantól üveg hátlappal érkezhetnek a készülékek az eddigi fém hátsó helyett.

Ezen felül bemutatnak egy másik telefon is, mely egészen elképesztőnek tűnik a kiszivárgott infók alapján. Szinte a teljes előlapot kitöltő kijelző jellemzi, ami OLED típusú panelt használ, és olyan nyalánkságokat kaphat meg, mint az arcfelismerés. A nevét és árát még nem lehet tudni, de az biztos, hogy nagy durranás lesz.

Mindössze másfél hét, és kiderül mit kotyvasztottak eddig az Apple boszorkánykonyhájában. Mindenesetre mi már nagyon várjuk a szept. 12-ét, mert este 19:00 órától biztosan megpróbálják majd elérni, hogy leessen az állunk.

forrás: imagazin.hu

Szólj hozzá