Megvan, hogy milyen termékeket mutat be az Apple szeptemberben

Közeledik az Apple szeptemberi eseménye, amelyen rendszerint a legújabb iPhone szériát mutatják be, ám idén több másik termék is érkezik majd a gyártótól.

A Bloomberg beszámolója szerint remek termékeket kapunk majd, ám sajnos rossz hírünk is van. Az előzetes hírek arról szóltak, hogy érkezik az Apple Watch legújabb szériája is, ám a mostani infók szerint erre még várnunk kell egy darabig. Ez egyébként eléggé meglepő annak fényében, hogy jelenleg nagyon kelendőek az okosórák, melynek piacvezetője természetesen az Apple.

Jönnek viszont az új iPhone-ok, melyeknek változik az elnevezése. Minden bizonnyal az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max néven üdvözölhetjük majd őket, és méretben megegyeznek az előző szériával. A legnagyobb változáson a kamerarendszer ment keresztül, így sokkal jobb fotó és videó képességeket kapunk majd. Ezen kívül végre megkapjuk a fordított töltést és a tovább finomított Face ID szenzort. Az OLED kijelző is fejlődött, ráadásul ezúttal már az Apple pencil támogatás sem marad ki.

Ezen kívül bemutatják majd az iPad Pro széria új tagjait is, melyek 11 és 12,9 colos kijelzővel érkeznek. A pénztárcabarát iPad széria is új taggal bővül, amely 10,2 colos panelt kap. Első körben hardveres téren várható fejlődés az idei modelleknél, de bizonyára az új iOS is tartogat majd némi újdonságot.

Végül, de nem utolsó sorban érkezik a 16 colos kijelzővel szerelt MacBook Pro, a zajszűréssel ellátott AirPods és egy olcsóbb HomePod verzió is. Bőven el leszünk tehát látva újdonságokkal az Apple részéről, és a híresztelések szerint szeptember 10-én lesz a nagy nap, ahol bemutatják majd a termékeket.

Forrás: Bloomberg

Szólj hozzá