Méretesebb akkumulátorral és vörös árnyalatban is megjelenik a Vivo X Fold+

Mint azt tudjátok, a Vivo új hajlítható okostelefonnal készül a színfalak mögött, amely a legfrissebb információk szerint az X Fold+ nevet kaphatja  a keresztségben. Igencsak valószínű, hogy a bemutatóra hamarosan sor kerül, mert egyre többször hallani a készülékről, amelyről most újabb értesülésekkel szolgálhatunk.

Azt eddig sem volt titok, hogy a hajlítható képernyős okostelefon belsejében Snapdragon 8+ Gen 1 teljesít majd szolgálatot, illetve az sem, hogy a mobil belsejében lévő akkumulátor támogatni fogja a 80 wattos vezetékes gyorstöltést. A telefonról új érdekességekkel ezúttal a gyártó alelnöke, Jia Jingdong szolgált a nagyérdemű számára, a közlés módjának pedig a közösségi médiát választotta.

A Vivo munkatársa tudatta a rajongókkal, hogy az X Fold+ vörös festéssel is kapható lesz, ami azért klassz, mert az eredeti X Fold csupán kék és fekete színben volt beszerezhető,  igaz, kizárólag a kínai vásárlók számára, mert a mobil sosem jutott ki a globális piacokra. Azt is elárulta, hogy a telefon belsejében 4730 mAh kapacitású akkumulátor lesz, ami egy picit méretesebb, mint az előd 4600 mAh-s telepe.

Az infók mellett egy képet, vagyis jobban mondva annak részletét is megosztotta Jia, amelyen látható az a bizonyos vörös festés. Több információval nem szolgált, de szerencsére a szivárogtatók már megsúgták a telefon néhány specifikációját. Szerintük az újdonság nem sokban fog különbözni az eredeti Vivo X Fold-tól, vagyis számítani lehet egy 8,03 hüvelykes hajlítható, belső kijelzőre, amely támogatni fogja a 120 Hz-es képfrissítési rátát. A telefon külső oldalán 6,53 colos megjelenítő lesz, szintén 120 Hz-es frekvenciával. Az operatív memória kapacitása 12 GB lesz, míg a belső tárhely 256 vagy 512 GB-os, a választott kiszerelés függvényében.

A mobil hátoldalán 50 megapixeles elsődleges kamera foglal majd helyet, amelyet optikai képstabilizátorral is felvérteznek a gyártó munkatársai. A kamerarendszer részét képezi továbbá egy 12 megapixeles, 2x zoomra képes, egy 8 megapixeles, 5x zoomos periszkópos, valamint egy 48 megapixeles ultraszéles látószögű egység. A szelfikamera 16 megapixeles lesz majd.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá