Mibro Color – megjelent és már rendelhető a vadonatúj okosóra

A közelmúltban debütált egy vadonatúj okosóra, ami a Mibro Color névre hallgat, és most egy bevezető promóció keretein belül kedvezményesen megrendelhető. A készülék igényes külalakot és kivitelt kínál, de nem szabad megfeledkezni a méretes képernyőről és a remek üzemidőről sem, ráadásul az óra még a vízzel is dacol, simán el lehet menni vele úszni.

Mibro Color bevezető akciója két helyen érvényes, a hivatalos Youpin webshopban, illetve a márka Aliexpress oldalán:

Az összeg az áfahatár alatt van július 1-ig, átszámolva nagyjából 10.400 Ft-ot jelent.

Mibro Color okosóra ismertető

A Mibro Color okosóra négyzetes dizájnt kapott, ami messziről még akar az Apple óráit is eszünkbe juttathatja, a keretet fémből öntötték, a külső borítás pedig megfelel az 5ATM minősítésnek, ami azt jelenti, hogy akar úszni is lehet, miközben a szerkezet a csuklónkon van. A keret fém, a többi rész pedig igényes ABS műanyag, a szíj pedig cserélhető, anyaga szilikon.

A Mibro Color  képernyője 1,57 hüvelykes, és több számlapot is telepíthetünk, ezeket testre tudjuk szabni, sőt, akár egy saját képet is felhasználhatunk háttér gyanánt, ehhez csupán fel kell telepíteni a telefonos applikációt.

Az okosóra aktivitásmérő és fitnesz funkciókat egyaránt felkínál, a 15 különböző sport üzemmód mellett elérhető a pulzusmérés, a véroxigénszint mérés, illetve monitorozható az alvási minőség is.

A Mibro Color okosóra ezeken felül jelzi a telefonhívásokat, a párosított mobil értesítéseit, de persze az olyan klasszikusok is megtalálhatóak a repertoárban, mint az ébresztés, a stopper, irányítani tudjuk a kamerát valamint a multimédia lejátszót, de még kalkulátor is van.

Normál, átlagos felhasználás mellett nagyjából 10 napos üzemidőre lehet számítani, de ha csak az alapvető funkciókkal élünk, akkor akár 2 hetet is simán elketyeg a Mibro Color okosóra, egyetlen feltöltéssel. Érted, elketyeg… 🙂 A töltést a már jól megszokott módon, egy mágneses kábellel tudjuk menedzselni.

Mibro Color bevezető akciója két helyen érvényes, a hivatalos Youpin webshopban, illetve a márka Aliexpress oldalán:

Az összeg az áfahatár alatt van július 1-ig, átszámolva nagyjából 10.400 Ft-ot jelent.

Forrás: Youpinlab

 

Szólj hozzá