Micro SD akciók a GearBest-en

Szinte mindegy milyen hordozható vagy egyéb eszközöd van, annak tárhelyét sokszor a legkézenfekvőbb valamilyen micro SD kártya segítségével bővíteni. Nem számít, hogy drón, okostelefon, tablet, laptop, fényképezőgép, vagy netán TV-okosító a kérdéses szerkezet, egy memóriakártya mindig jól jön, és most hogy a GearBest akciózott néhány márka termékei közül, érdemes lesz rendelni belőlük párat.

Az Alfawise különleges karácsonyi ajánlata nem csupán micro SD kártyát, hanem további tartozékokat is magában foglal! 15 dollárért cserébe, ami olyan 4820 forintra jön ki magyar valutára átszámítva, kapunk egy Class 10-es, 128 GB-os micro SD kártyát, ami 30 MB/másodperces írási, valamint 80 MB/másodperces olvasó sebességgel rendelkezik, ennek okán pedig kiválóan kezeli a 4K felbontású videókat, és egyéb tartalmakat. A kártyán kívül a csomagban található egy adapter, amivel hagyományos SD méretűre lehet alakítani a micro SD kártyát, így fényképezőgépek, és más hasonló eszközök is képesek lesznek fogadni az apróságot. A harmadik bónusz pedig egy USB-A kompatibilis kártyaolvasó, így a micro SD kártya pendrive gyanánt is használható lesz, ami a PC és laptop tulajdonosok számára lesz nagyon jó plusz opció. Ez egy kiváló ajánlat, érdemes még most megrendelni, és akkor karácsonyra biztosan megérkezik, hiszen tudjátok a kínai rendelés istenének malmai lassan őrölnek. Apropó: teszteltünk egy csapat Alfawise márkájú micro SD kártyát nemrégiben, és az apróságok nagyon jól teljesítettek. A részletes teszt a napokban publikálásra kerül, már nem kell rá sokat várni! Az alábbi linken az Alfawise 3 az 1-ben karácsonyi akciójának kampánya tekinthető meg.

Alfawise 3in1 micro SD kártya csomag

Nem csak kínai, de úgymond mainstream márkák kártyái is szerepelnek most a kínálatban, valószínűleg a Samsung nevét nem kell már bemutatni senkinek, és az sem újdonság, hogy kiváló adathordozókat gyártanak. Ezúttal egy UHS-3 Class 10 sebesség kategóriába tartozó kártyát tudunk ajánlani, melynek kapacitása 128 GB. Több helyen is olvastam, hogy az ilyen kártyák biztosan valami olcsó másolatok, satöbbi, de ha jobban belegondoltok a GearBest elég nagy cég, és nem égetnék magát egy ilyen húzással, szóval nyugodjatok meg, ezek tényleg Samsung márkájú micro SD kártyák, azzal a kapacitással, ami rájuk van írva. Ezt a kártyát inkább okostelefonba, és más hasonló eszközökbe tudjuk javasolni, mert a gyártói adatlap szerint a 4K felbontású videókkal nem biztos, hogy boldogul. Minden másra, adatok tárolására teljesen megfelel, ha viszont videózni szeretnél, érdemes egy gyorsabb konstrukciót választani. Ha van egy csomó zenéd, egy ilyen kartya tökéletes választás lehet számodra, és mivel most csak 7834 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából, tanácsos akár többet is venni, hiszen az ilyesmi mindig jól jöhet. A GBCNSXU3128GB kuponnal kicsit olcsóbbá is tehető a Samsung kártyája. További részletek és megrendelés az alábbi linkek valamelyikén!

Az Eaget igazából számunkra is teljesen új versenyző az adathordozók piacán, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne a birtokukban kellő hozzáértés, és, hogy termékeik ne lennének jók. Többféle kiszerelésben kínálják micro SD kártyáikat, mi alapesetben a 128 GB-os konstrukciót fogjuk nektek javasolni, de ha netán kisebb, vagy esetleg nagyobb kellene, az is tökéletesen megoldható, mert van ilyen a kínálatban. Ennek a modellnek az olvasási sebessége 85 MB másodpercenként, míg az írási elérheti a 46 MB-ot is. Ennek megfelelően boldogulni fog a nagyobb felbontású videókkal és más HD tartalmakkal, szóval az amatőr és profi videósok, vloggerek jó hasznát vehetik az apróságnak. Amennyiben kisebb kapacitású is megfelel, létezik 8, 16, 32, 64 GB-os verzió is, illetve a nagyobb tárhelyre vágyóknak létezik egy 256 GB-os variáns. Ne feledjétek, kisebb kártyák nem olyan gyorsak, ezt érdemes észben tartani! Ha a 128 GB-os kártyát veszitek, akkor az mindössze 4820 forintos áron lehet a tiétek, amíg a készlet tart! Rendelés a lenti linkek valamelyikén! Ja és a GBCNEAGET128G kuponnal lejjebb tudtok faragni a vételáron.

Utolsó versenyzőnk egy Teclast márkájú kártya, szintén 128 GB kapacitású, és ezúttal sem egy csigalassú konstrukcióról van szó, mivel az írási sebesség 50, míg az olvasási sebesség 90 MB lehet, másodpercenként. Nem lehetetlen, hogy komolyabb felbontású videókkal is boldogul ilyen sebesség mellett, de a gyártói leírás elsősorban a Full HD videók készítésére ajánlja ezt a kártyát, de nagyon sok akciókamera, drón még mindig ezt használja natív felbontás gyanánt, szóval a kártya megfelelő lesz hozzájuk. Ha netán kisebb méretekben is kellene micro SD, akkor erre is van mód, ám ebben a szériában ez a legnagyobb kapacitású modell. A 128 GB-os kártya most csupán 5724 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából. Használd a GBCNTJ128G kupont, és mérsékelj egy keveset a vételáron!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá