Mobilokból épített pianínót a OnePlus

Egészen különleges dologra vállalakozott a OnePlus, hiszen mobiljai népszerűsítésére a jelenlegi csúcsmodelleket felhasználva épített pianínót, amellyel ráadásul még turnézni is elindulnak.

Egy nem rég elhintett kijelentésből már sokan azt hitték, hogy újabb készüléket mutat be a OnePlus. Mivel mostanság elég gyakran teszik ezt meg így jogos volt a felvetés, ám ez esetben másról van szó, hiszen egy hangszert alkottak, amely igazán egyedi lett.

Ez ugyanis 17 db OnePlus 7T Próból épül fel, 0sé ezeket rendezték el egymás mellett, amelyekből kialakult a pianínó billentyűzete. Állítólag a 90 Hz-es kijelzőknek hála remekül sikerült a termék, és csodálatosan lehet játszani rajta.

Nem valószínű, hogy valaha is megvásárolható lesz a termék, inkább csak egy ügyes marketingfogásról van szó, amellyel azonban még turnézni is indulnak, méghozzá Karim Kamar zongoristával, aki a következő helyszíneken lép majd fel:

  • November 10: Riverbank outside Tate Modern, London, United Kingdom
  • November 12: Place Jacques Rueff, Champ de Mars, Paris, France
  • November 14: Herrngasse 1, 91541 Rothenburg ob der Tauber, Germany
  • November 16: Helsinki Hall, Central Station, Helsinki, Finland

Sajnos felénk nem járnak, de aki teheti, annak érdemes lehet kinéznie a koncertekre, mert állítólag a szerencsések még ki is próbálhatják majd a pianínót.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá