Mobilokra érkezik a Diablo Immortals

Érdekes bejelentést tett a Blizzard, amellyel alaposan megosztotta a közönséget, hiszen míg sokan örülnek a mobilra érkező játéknak, a rajongók hatalmasat csalódtak a kiadóban.

A mobiliparban óriási potenciál rejlik, és ez szép lassan mindenki számára bebizonyosodik. Érzik ezt a mobilgyártók is, így folyamatosan érkeznek a gamer mobilok, és a játékok terén is fellelhető a fejlődés. Jó példa erre PUBG és a Fortnite, hiszen a bevételeiknek láttán azonnal felcsillant a többi kiadó szeme.

Igaz ez a Blizzardra is, akinek olyan remek címeket köszönhetünk, mint a Warcraft, a Diablo, vagy a World of Warcraft. A napokban tartották a Blizzcon 2018-at is, ahol bejelentették, hogy hamarosan érkezik a Diablo Immortal, amely a világ egyik legmeghatározóbb játékának a mobilra átportolt változata lesz.

Arra azonban ők sem számítottak, hogy a rajongóknál alaposan kiverik vele a biztosítékot. Milliók vártak egy esetleges Diablo folytatásra, hiszen míg az első két rész hihetetlen magasságokat ért el, a Diablo 3 közel sem lopta be magát a közönség szívébe. Ezek után hatalmas csalódásként élték meg az újdonság bejelentését, ami szerintük már csak a pénzről szól.

Az éles szemű felhasználók azt is kiszúrták, hogy az előzetes alapján kísértetiesen hasonlít a Crusaders of Light-ra, ami nem véletlen. A Blizzard a NetEase Games-t bízta meg a fejlesztéssel, akik nem mellesleg az előbb említett játékot is készítették. Ezt nehéz lenne kimagyarázni, és teljesen érthető a fanatikusok elégedetlenkedése. A legendás játék sötét hangulata helyett egy színes, cukormázas dologgal szúrják ki a szemüket, ráadásul a PC-n nevelkedett generáció torkán nem igazán lehet lenyomni egy mobilos játékot.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá