Modern Nokia 3310 az MWC-n?

Mint tudjátok a Nokia is fellép az idei MWC-n. A Nokia 6 már toplistás termék Kínában, de elhozzák Barcelonába is, hogy megnézhesse a nagyérdemű. Reméljük, hogy csinálnak Európai modellt is, de egyelőre még a kínai igényeket se mindig tudják kielégíteni. 2 másik új androidos készülékkel hozakodnak majd elő, illetve tartogatnak egy nagy meglepetést is.

Az egyik új termék a Nokia 5, ami 5,2 colos HD kijelzővel, 2GB RAM-mal, és 12MP-es kamerával érkezik, és mindezt csak 200$-ért (kb. 60.000 FT). A kisebb testvére – a Nokia 3 – pedig egy alsó-középkategóriás termék lesz 150$ (kb. 45.000 Ft) körüli értékben.

Az igazi szenzáció mégis a Nokia 3310 felújított, avagy modernizált változata lesz. A 2000-ben debütált termékből több mint 100 millió példányt adtak el. Nem véletlen, hiszen híres volt a megbízhatóságáról és a hosszú akkuidejéről. Pontosan nem tudjuk, hogy mit újítanak rajta konkrétan, de az ára körülbelül 60$ (kb. 18.000 Ft) körül lesz majd. Ennyiért már csak fanatizmusból is érdemes lehet megvenni.

Az MWC (Mobile World Congress) február 26-án kerül majd megrendezésre, és rengeteg érdekes új készülékkel és fejlesztéssel találkozhatunk majd, mint például az LG G6-al, és a Samsung Galaxy S8-cal is. Mi már kíváncsian várjuk, mit hoz az idei év!

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá