Money Bag – Elindult a Gearbest pénzszerzési akciója

Ki ne szeretne olcsóbban vásárolni, ennél pedig már csak az jobb, ha még fizetnünk sem kell a termékekért. Megmutatjuk nektek, hogyan tudtok pénzt gyűjteni a Gearbest legfrissebb akciójában.

A legfrissebb promóció a Money Bag, azaz pénzeszsák elnevezést kapta, és ezen belül pofonegyszerűen juthatunk hozzá egy kisebb összeghez, amit utána az oldalon belül költhetünk el. Így akár teljesen ingyen is hozzájuthatunk például egy Xiaomi Mi Band 3-hoz.

Maga a folyamat pofonegyszerű, mindössze a Gearbest applikációjára lesz hozzá szükségetek, amelyet ezen a linken érhettek el, vagy közvetlenül a Play áruházból is letölthettek, ahol a Gearbest Online Shopping néven találjátok meg. Ezután jelentkezzetek be az app-ba a Gearbest-es felhasználónevetekkel, vagy ha még nincs ilyen, akkor regisztráljatok be.

A főoldalon megtaláljátok majd a Money Bag nevű akciót, mellyel naponta maximálisan 8 dollárt gyűjthettek be, mindössze a csomagokat kell kinyitnotok időnként, hogy megtudjátok hány dolcsival lettetek gazdagabbak. A pénz egy részét rögtön megkapjátok, és a withdraw gomb segítségével a GB pénztárcátokba kerül át. A fennmaradó részhez akkor juthattok hozzá, ha ismerőseitekkel is megosztjátok a promóciót.

Összesen 15 alkalommal tudtok pénzt áthelyezni (withdraw) a pénztárcátokba, ám ha erre nem nyomtok rá, akkor 72 óra múlva eltűnik az adott összeg. Persze ilyenkor sincs semmi gond, mivel utána új zsákot nyithattok. Ne felejtsétek, ahhoz hogy a maximális összeghez hozzájussatok, meg kell osztani egy-egy emberrel a promóciót.

A részleteket és a játék szabályzatát ezen az oldalon találjátok, a Money Bag-et pedig az alkalmazáson belül nyithatjátok ki, amit ezen a linken, vagy a Play áruházban érhettek el.

Forrás: Gearbest

One Response

Szólj hozzá