Most akciós áron kapható a Xiaomi Mi Band 4C okoskarkötő

Nem csupán, de elsősorban az aktív életet élők számára lehet hasznos kiegészítő egy okoskarkötő, vagy másképpen “fitness tracker”, ebben a műfajban pedig az egyik legjobbnak számítanak a Xiaomi termékei. Most a globális piacra szánt Xiaomi Mi Band 4C akciósan rendelhető a GearBest webáruházának jóvoltából, ami kiváló választás lehet akkor, ha ilyen készüléket szeretnél vásárolni.

A Xiaomi Mi Band 4C most mindössze 16,59 dolláros áron rendelhető amennyiben használjátok a XIAOMIBAND4C kupont a rendelés véglegesítése előtt. A vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 4 848 forintot jelent. További részletek és megrendelés az alábbi linkek valamelyikén!

Külső

Az okoskarkötő anyaga polikarbonát, a képernyő pedig 1,08 hüvelykes, egy színes TFT panelről van szó, amelyen összesen 220 x 128 pixel sorakozik.

A készülék 50 méter mélységig vízálló az 5 ATM minősítésnek megfelelően.

A megjelenítő maximális fényereje 200 nit, oltalmáról pedig 2,5D-s üvegbevonat gondoskodik. A szíj anyaga TPU, természetesen cserélhető és állítható méretű.

Hardver és funkciók

A Xiaomi Mi Band 4C belsejében Bluetooth 5.0 technológia dolgozik, amelynek köszönhetően bármilyen legalább Android 4.4, iOS 10 operációs rendszert futtató telefonnal könnyedén párosítható, a Mi Wear vagy a XiaomiWearLite alkalmazásokat pedig használhatjuk a különböző mérési adatok szinkronizálására, illetve számos egyéb funkció vehető igénybe a segítségükkel.

Pulzusmérés, lépésszámlálás, 5 sport üzemmód, alvásmonitorozás – ezek mind részét képezik a funkciók listájának.

Amennyiben sikerült egy másik eszközzel párosítani a karkötőt, onnantól kezdve jelzéseket kapunk az alkalmazások értesítéseiről, a bejövő hívásokról, a szöveges üzenetekről.

A karkötő képes irányítani a párosított eszköz médialejátszóját is.

Akkumulátor és üzemidő

A Xiaomi Mi Band 4C különlegességét az adja, hogy nem mágneses kábellel , vagy egyéb mellékelt és semmi mással nem kompatibilis megoldással, hanem egyszerűen egy USB csatlakozó lévén tölthető, amely a készülék házában rejtőzik. Így a karkötőt közvetlenül rá lehet dugni számítógépre, vagy kvázi bármire, amin van teljes méretű USB port. A karkötő belsejében egy 130 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor található, amelynek köszönhetően az üzemidő akár 14 napos is lehet. A töltés a már említett módon zajlik, és nagyjából két órát vesz igénybe.

A Xiaomi Mi Band 4C tehát most a XIAOMIBAND4C kód felhasználását követően 16,59 dolláros áron rendelhető, ami magyar pénzben nagyjából 4 848 forinttal egyenértékű. Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni, akkor kattints bátran az alábbi linkek valamelyikére!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 37 euró (~41 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá