Most akciós az Oclean Flow elektromos fogkefe és a W1 szájzuhany

Ha nem hallottál volna az Oclean csapatáról, akkor talán most jött el az ideje megismerkedni a velük. A cég szájápolási termékekkel foglalkozik, olyan eszközökkel, amelyek egy új szintre emelik a fogak és a szájüreg tisztítását. Most kedvezményes áron kínálnak két jól bevált terméket, a Flow elektromos fogkefét és a W1 szájzuhanyt. A készülékeket a brand saját webshopjából lehet megrendelni, és ezen az áron nagyon jó ajánlatnak tűnik mindkettő.

Oclean Flow szónikus elektromos fogkefe

Egy szónikus fogkefe azért lehet jobb választás, mint egy hagyományos elektromos masina, mert sokkal hatékonyabban takarít a rezgés által, amelyet kibocsát. Ez a készülék például képes arra, hogy percenként akár 38 ezer alkalommal is rezegjen, ezáltal sokkal hatásosabban szabadít meg bennünket a fogakon lévő szennyeződésektől.

A készülék többféle tisztítási módot is felkínál: van reggeli, esti, választható a normál, a fehérítő és a kímélő mód is. Maga a fogmosás cirka két percet vesz igénybe, a masina eközben figyelmeztet bennünket ha oldalt kell váltani, 30 másodpercenként jelezni fog. A fogkefe természetesen nem volna valami túl jó fürdőszobai kiegészítő, ha nem volna vízálló valamelyest, de a Flow megkapta az IPX7 minősítést, tehát emiatt sem kell majd aggódni.

A fogkefe USB-C csatlakozón keresztül tölthető, bár erre szerencsére nem sűrűn lesz szükség, mivel normál, átlagos felhasználás mellett is hetekig bírja a masina, a készenléti idő pedig 180 nap. Fél év.

Az Oclean Flow háromféle színben kérhető, és most, amíg el az akció a készülék mindössze 29,99 dolláros áron, vagyis nagyjából 10 500 Ft-ért rendelhető. Ezért az összegért cserébe egyetlen hófehér fogkefe kerül a birtokunkba, de lehet dupla csomagot is kérni 59,99 dollárért, ebben az esetben a színes verzióból küldenek majd egyet-egyet. A normál csomagot lehet akár négy extra fejjel is kérni, így a vételár 39,99 dollár lesz. A promóció szerint akármelyik csomagot, kiszerelést is választjuk, a vételár tartalmazni fogja az ÁFA összegét is, szóval nem lesznek plusz költségek és a szállítás sem kerül egy forintba sem, mivel az teljesen ingyenes. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Oclean W1 szájzuhany

Mire lehet jó egy szájzuhany? Ezek a kis gépek tehetik csak igazán hatékonnyá a szájápolást, mivel a segítségükkel a fogak közötti nehezen elérhető részeket is meg lehet takarítani a lepedéktől, arról nem is beszélve, hogy az egészséges ínyhez is hozzájárulhat egy ilyen eszköz rendszeres használata.

Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, akkor lényegében ez a fogselyem modern változata, csak annak jóval hatékonyabb. Ennek az apróságnak a fogása is kellemes, akárcsak a külleme, maga a gép pulzáló vízsugárral dolgozik, amelyet levegővel vegyít, ezáltal növelve a tisztító képességét.

A W1 három különböző tisztítási módot kínál, választható a mély, a normál és az automata beállítás is, ami pedig az erősséget illeti, kilenc különböző fokozatot tudunk alkalmazni. A készülék mellé fejlesztettek egy okostelefonos alkalmazást is, amivel további beállítási lehetőségeket kapunk, illetve szájápolással kapcsolatos statisztikákat tudunk megtekinteni.

A W1 töltése mágneses port révén történik, egyszerű és kényelmes, és mondanunk sem kell, hogy ezt a készüléket is vízálló kialakítással látták el, ami újfent megfelel az IPX7 besorolásnak.

Az Oclean W1 szájzuhany a gyártó hivatalos oldaláról rendelve most mindössze 69,99 dolláros áron lehet a tiétek, amennyiben használjátok az OCW1 kupunkódot. A kiírás szerint a vételár már magában foglalja az ÁFA összegét is, így nem lesznek további fizetni valók, és a szállítás ennél a terméknél is ingyenes. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Oclean

Szólj hozzá