Most akciósan rendelhető 3 népszerű lézergravírozó

Akárcsak a 3D-s nyomtatók, a lézergravírozó gépek is kiváló és sokoldalú kiegészítői lehetnek szinte bármilyen kreatív hobbinak, sőt, éppenséggel akár megélhetést is biztosíthatnak. A mai cikkünkben három népszerű gravírozót fogunk bemutatni, köztük egy igazán profi géppel, ezeket a szerkezeteket most kedvezményes áron tudjátok megrendelni.

Xtool D1

Az Xtool D1 egyáltalán nem egy olcsó gépezet, de a masszív árazás egyáltalán nem véletlen. A gravírozóban egy ipari szintű, 0,08 x 0,08 mm-es lézerfolttal bíró, 0,1 mm-es pontosságú, 10 wattos lézer teljesít szolgálatot. A masina összeállítása és beüzemelése egyáltalán nem bonyolult feladat, a gravírozási terveket pedig memóriakártyával, Wi-Fi kapcsolaton keresztül, de USB összeköttetéssel is fel lehet vinni a gép tárhelyére. A készülék segítségével 432 x 406 mm nagyságú munkadarabokat tudunk gravírozni, ami pedig a megmunkálható anyagok listáját illeti, szinte végtelenek a lehetőségeink. Az Xtool D1 most egy kiegészítő csomaggal – amelynek részét képezi egy magasító szett is – mindössze 749 dolláros áron rendelhető, amennyiben használjuk az XTOOL50 kódot a vásárlás véglegesítése előtt. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Ortur Laser Master 3

Nyilván a fentebb ismertetett készülék borsos ára nem mindenki számára lehet megfelelő, talán nekik lehet jó választás a Master 3, ami még mindig egy profiszerkezet, ugyanúgy 10 wattos lézerrel. A munkavégzés sebessége 20 000 mm/perc, a fényfolt 0,05-0,1 mm-es, a maximálisan gravírozható felület pedig 400 x 400 mm. Nem csak gravírozni, de vágni is elsőosztályú van tudunk majd a géppel, amely akár 30 mm vastag anyagokat is simán kettévág. Nagy előnye a gépnek az, hogy mindössze tíz perc szükséges ahhoz, hogy összeállítsuk, illetve az is, hogy nem csupán számítógéppel, de okostelefonnal is tudjuk irányítani a munkálatokat. A szükséges alkalmazás elérhető iOS és Android operációs rendszerekre egyaránt. Akár egy fényképet is bele lehet helyezni a felületbe, semmilyen szerkesztést nem igényel a LASER EXPLORER alkalmazás használata, vagyis egy fényképről közvetlenül lehet gravírozni. A Master 3 rengeteg beépített védelemmel rendelkezik, a munkálatok azonnal megállnak, ha valaki rángatni kezdi a masinát, ha lefagy a PC-s szoftver, vagy ha a lézerfej túl sokáig egy helyben áll. Az Ortur Laser Master 3 most 699 dolláros áron rendelhető, ha használjuk az LM3ZB50 kuponkódot a vásárlás véglegesítése előtt. További részletek és rendelés ezen a linken!

LONGER RAY5 10W

Amennyiben tényleg egy büdzsé ajánlatot szeretnétek vásárolni, de nem szeretnétek lemondani a 10 wattos teljesítményű lézerről, akkor ez a gép lesz a tuti. Az ár alacsony, a teljesítmény 10 watt, a megmunkálható felület 400 x 400 mm, a gravírozási sebesség pedig 10 000 mm percenként. A fókusztávolság 50 mm, a maximálisan vágható keresztmetszet pedig 20 mm, ha fáról van szó, 30 mm, ha akrilról. A beépített védelmek szavatolják a felhasználó és a készülő termék biztonságát, a munkálatok azonnal leállnak ha a gép tüzet érzékel, mozgást és más hasonlókat. A gépezet vezérlése külső eszköz – PC – nélkül is lehetséges, az irányítást meg lehet oldani a beépített 3,5 hüvelykes kijelzőn is. A LONGER RAY 5 10W most mindössze 429 dolláros áron rendelhető, amennyiben felhasználjuk a vásárlás előtt az R510WSAVE30 kuponkódot. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Szólj hozzá