Most nagyon jó áron kapható a Huawei Earbuds X1 vezeték nélküli fülhallgató, ami többek között 24 órás üzemidőt, duál mikrofonos zajszűrést, és színvonalas hangminőséget kínál

A kínai Huawei háza táján mostanában sötét idők járnak, de ez nem jelenti azt, hogy szűkölködnének remek termékekben is jó ötletekben. A GearBest jóvoltából most nagyon jó áron juthatunk hozzá az egyik Bluetooth 5.0 modemmel felszerelt hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgatójukhoz, ami az Earbuds X1 névre hallgat. A készülék 24 órás üzemidőt, a már említett fejlett vezeték nélküli technológiát, a víznek és a pornak korlátozottan ellenálló külső borítást, és zajcsökkentés el felvértezett kettős mikrofonokat kínál – többek között. A leírás végén görgessetek tovább, mert most egy remek kamerastabilizátor is akciós, arról is fogunk egy pár szót ejteni.

A Huawei Earbuds X1 vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 33,99 dolláros áron rendelhető a GearBest jóvoltából, ami magyar pénzben nagyjából 10 481 forintot jelent. Vásárlás előtt ne felejtsétek el használni a GBEARBUDSX1 kupont az akciós ár aktiválásához! További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

Külső

A készülék ABS műanyag és szilikon felhasználásával készült, kialakítása rendkívül ergonomikus és kényelmes, a termék súlya 47 gramm az USB-C csatlakozón keresztül tölthető tárolódobozzal együtt.

A külső burkolat ezúttal nemcsak a nyirkosság és az izzadság ellen véd, az IP54 minősítésnek köszönhetően a fröccsenő víz és a por sem tehet kárt a finom elektronikában. A dobozra nem érvényes a védelem.

Funkciók

A Huawei Earbuds X1 belsejében egy BES2300IU Bluetooth chip található, amely 5.0 szabványú, támogatja az SBC és AAC kodekeket, az A2DP, AVRCP, HFP, HSP vezeték nélküli protokollokat. A fülhallgatók belsejében 7 mm átmérőjű meghajtók dolgoznak, a gyártó szerint ezeknek köszönhetően kiváló hangzásban lesz részünk.

A készülék 10 méteres hatótávolsággal és 16 ohmos impedanciával rendelkezik.

A fülhallgató vezérlése intuitív érintésérzékeny felületekkel történik, a készülék párosítása teljesen automatikus, csak ki kell nyitni a dobozt és az egész megtörténik magától.

A készülékkel természetesen nem csupán zenét hallgatni tudunk de fogadhatjuk a hívásokat is, a környezeti zajokat pedig duál mikrofonok fogják kiszűrni.

Üzemidő

A fülhallgatók belsejében 55 mAh kapacitású akkumulátorok található a ezekkel egyébként akár hat órányi zenehallgatás is lehetséges, de ugyebár van egy 500 mAh-s powerbankkal ellátott tárolódoboz is, amelynek segítségével akár 24 óra is lehet a működési idő. A készülék újratöltése nagyjából másfél, két órát vesz igénybe.

A HUAWEI Earbuds X1 hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 33,99 dolláros áron rendelhető a GearBest webáruházából, amennyiben használjátok a GBEARBUDSX1 kupont. A vételár magyar pénzre átszámítva nagyjából 10 481 forintot jelent. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

Ha netán mostanában szeretnél vásárolni magadnak egy 3 tengelyes okostelefon stabilizátort, akkor érdemes elgondolkodni a Cinepeer C11 elnevezésű gimbalon, hatalmas segítséget jelenthet minden telefonnal videózó amatőr vagy tapasztaltabb vlogger, vagy általános felhasználó számára a készülék most mindössze 59,99 dollárért rendelhető, amennyiben használjátok a D54E87A6039EB001 kupont, így a vételár nagyjából 18 493 Ft lesz. Ha szeretnél többet tudni a készülékről vagy rendelni egyet, akkor érdemes az alábbi hivatkozásokra kattintva tájékozódni!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá